arthas1907 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yaw bu ilk campaign de ki sniper ı nasıl nerden indirdiniz???????? delirecem bi yer bulamadım ACİL YARDIM LÜTFEN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yüzbintane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koyunca daha mi acil oluyo yardim ?!?[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ayrica bu kadar acil olan nedir merak ettim. oyundan bahsediyoruz dimi:) sanirsin evi komandolar basti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 lol ekrana bakıyosun sakin sakin, birden arkanı dönünce ağzında bıçak, kaslı bi tip yaklaşıo sana doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 oyuna basladıgın halde ... sola gıt ... aralıktan karsı bına dıbındekını ındır ... havuzun yanındakını ındır ... yerı ve mesafayı ayarla snıper a yarılmadan uzaktakı lıght machınegun lı tıpı ındır ... surunerek havuza yaklas ... bunları yaptım ben ve snıper malak malak dolasmaya basladı ... aldım kafasından mıgferını bır kursunla ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 böhü beceremedim bende ilk bölümde snipleniyorum[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ay yaptım helal delucian ehe[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar