December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bende hala 128[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bende de 128... Ankara Yenimahalle'deyim.. reset de attım modeme şimdi.. amaa haala 128 :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ben 256k'yı görmeden gözümü kırpamam valla, olana kadar PC başındayım :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 gece çalışmaları devam ediyor mu adamların? yani sırf mesai saatinde çalışırlar bence..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Demin aradığımda arkadaşlar çalışıyor demişti ama yalandır büyük ihtimal. Ben düzeni protesto ederekten yapılana kadar online duracağım :D.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 deseydin sen ne duruyosun git yardım et die de hızlansaydı biraz.. :P valla ben kapatıyorum bilgisayarı artık 22 gibi bir daha bakarım olmadıysa sabaha bakarım, yine olmadıysa okuldan gelince de durum aynıysa arayıp küfrederim :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yarina herkesin ki olur merak etmeyin. benim modem alcatel dersen silp daha bir yardimci olurlar cunku alcateli destekliyoruz ondan alin diye cigirsiyorlar. ondan soylersen daha bi alakali olurlar. ama zoom rule tabii ehe :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 net oyle bir costu ki data isigi yanip sonmuyor bile sadece oyle yaniyor surekli :P[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 benimki 256 oldu bgun umarım herkesinki kısa zamanda olur... vatana millete hayırlı olsun[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ben öğlen eve geldim o saatten beri 256k sabah okula gitmeden baktığımda 128di. Istanbul/Bahçelievler. Karşı apartmanda halen 128 le sürünüyo arkadaş hehehe =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 SAYIN HALİL KARAKAŞ SINIRSIZ ADSL İNTERNET ERİŞİMİ TARİFESİ Hızı (Kbps) Bağlantı Ücreti Aylık Ücret 256/64 59.000.000 TL 49.000.000 TL 512/128 59.000.000 TL 99.000.000 TL 1024/256 59.000.000 TL 169.000.000 TL 2048/512 59.000.000 TL 269.000.000 TL * İsteğe bağlı olarak bağlantı ücretine taksitli uygulama yapılacaktır. Taksitler 12 ay X 5.750.000 TL (69 milyon TL) olacak şekilde fatura ile alınacaktır. KULLANIMA BAĞLI ADSL İNTERNET ERİŞİMİ TARİFESİ Hızı (Kbps) Bağlantı Ücreti Aylık Ücret Aylık Ücrete Dahil Download Miktarı (Kota) GB Limitin Üzerindeki Her MB için Ücret 256/64 59.000.000 TL 29.000.000 TL 3 10.000 TL 512/128 59.000.000 TL 49.000.000 TL 5 10.000 TL YENİ ADSL TARİFELERİ HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY ADSL erişiminde 128 Kbps hızı kaldırılmıştır. Tüm 128 Kbps hızında internete erişen ADSL müşterilerimiz 25.10.2004 tarihinden itibaren hiç bir ekstra ücret ödemeden 256 Kbps hız ile internete erişebileceklerdir. 256 Kbps hızındaki eriþimin aylık ücreti 69 Milyon TL'den, 49 Milyon TL'ye indirilmiştir. 1. Kullanıma bağlı (limitli) ADSL nedir? Kota kullanımlı ADSL internet erişim hizmetidir. Kota download (veri indirme) kapasitesine bağlıdır. Kota aşılmasında ilave ücretlendirme yapılır Uygulamada; aylık 256 Kbps hız için 3 GB(Gigabyte), 512 Kbps hız için 5 GB(Gigabyte) download (veri indirme) kapasiteli ADSL internet kullanımı olup, bu kotaların aşılması durumunda ilave ücretin alındığı hizmet türüdür. 2. Kullanıma bağlı (limitli) ADSL'in, sınırsız (limitsiz) ADSL'den farkı nedir? Sınırsız (limitsiz) ADSL'de; alınan aylık ücret karşılığında müşteri bir ay boyunca 30 gün , 24 saat internetten upload/download (veri gönderme/veri indirme) yapabilir. Kullanıma bağlı (limitli) ADSL'de, alınan aylık ücret karşılığında müşteri bir ay boyunca belirlenen download (veri indirme) kapasitesini kullanır, download (veri indirme) aşımında ilave ücret alınır. 3. Bağlantı ücreti kullanıma bağlı (limitli) ve sınırsız (limitsiz) erişimde nedir? ADSL abonelik türlerinde "Bağlantı Ücreti peşin 59 Milyon TL, taksitli 69 Milyon TL (12x5.750.000TL)' dir. 4. Bağlantı Ücreti bütün hızlar için aynı mıdır? Evet, bütün hızlar için aynıdır. "Bağlantı Ücreti peşin 59 Milyon TL, taksitli 69 Milyon TL (12x5.750.000TL)"dir. 5. Bağlantı ücreti kaç taksitle alınır? Bağlantı ücreti 12 ay taksitle alınır. 6. Bağlantı ücretinin taksitli olması durumunda vade farkı alınıyor mu? Ne kadar? Evet, 1 yıl için 10 Milyon TL 7. Kullanıma bağlı (limitli) ADSL'de kota aşımı nasıl ücretlendirilir? 3 GB(Gigabyte)/5 GB(Gigabyte)'ye kadar tarifede belirtilen aylık ücretler peşin alınır; kota aşımında her bir MB(Megabyte) için 10.000 TL üzerinden ücretlendirilir. 8. 3 GB(Gigabyte)/5 GB(Gigabyte)'la internette ne yapılabilir? BAĞLANTI AKTİVİTESİ 3 GB 5 GB İnternette surf yapmak Ortalama bir haber portalı 300 KB büyüklüğündedir. Günde 8 saat, toplam ayda 240 saat Günde 8 saat, toplam ayda 240 saat E-mail ile JPEG resim almak Her bir resim ortalama 300 KB büyüklüğündedir. Ayda 100 JPEG formatında resim Ayda 300 JPEG formatında resim şarkı İndirmek Her bir şarkı ortalama 4 MB büyüklüğündedir. Ayda 65 şarkı Ayda 200 şarkı Film İndirmek Her bir film ortalama 600 MB büyüklüğündedir. Ayda 4 film Ayda 6 film E-mail almak (Ekli dosya olmadan) Her bir e-mail ortalama 10 KB büyüklüğündedir. Ayda 1000 e-mail Ayda 1000 e-mail Not: Yukarıdaki tablo kullanıcının bir aylık yaklaşık internet kullanım aktivitelerini göstermektedir. Müşterinin kombinasyonuna göre süreler değişebilir, aynı zamanda web sayfasının özelliklerine göre de değişebilir (hızı ve içeriği açısından).Bu değerler yaklaşık değerlerdir. Bilgisayarınızda virus olup olmamasına göre download miktarınızda değişiklikler olabilecektir. 9.Statik IP talepleri ücretlimidir? ADSL başvuru sırasında yapılan IP talebi ücretsizdir. ********************************************** TTnet ten gelen mail[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik [Bu mesaj magecy tarafından 26 Ekim 2004 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bu kota işi sakat valla[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hala 128k'yım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 biraz önce teknik servisle konuştum sırayla bölgeleri 256kya geçiriolarmış benimki yeni geçti kadıköy/moda'dayım bu arada bende kazaadan 30la download yapıodum ama hiçbi internet sitesine giremiodum dns ayarı yaptım biraz önce düzeldi isteyenlere kullandığım dns: 212.1.57.12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 alla alla zoomun console bakmaktan guna geldı artık[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 daha az yeri geçirdik dedi kadın hatta ben 256k oldu dedim, sizinki ilk geçenlerdenmiş dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Yalan söylemiş, benim dışımda herkes 256k oldu be. fak yu titi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: SilphatosIce_, 26 Ekim 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Yalan söylemiş, benim dışımda herkes 256k oldu be. fak yu titi. evdeki makina daha 128 kendini yalniz hissetme[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Demin Bebek/Gayrettepe santralini aradım, telefondaki adam haberim yok değişimden falan diyor, LOL.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kanlıca 256 oldu darısı olmayanların basına[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 cumadan beri olmayan sinyalim geldi ve hattım da 256k oldu.. :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 256 ya gecis yaptik artik[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 dl mde duzeldi artik devir 256k devri. darisi mbit lerin basina. biz goremessek cocuklarimiz, onlar goremesse torunlarimiz gorur. artik birseyler olmaya basladigini hissettim bilmiyorum belki fazla iyimserim. ama umarim dusundugum olur.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hadi be tt be hadi be. *!"dayı" adlı flashteki çocuklardan birinin konuşma tarzıyla söyler*[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 aman benimki de 128 hala öldürdü ha..bi de kozyatağındayım modanın dibi..bu arada nerden test edicem bağlantımı dl hariç:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar