Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Abi siz yukselmedı dıye aglıyorsunuz ama suan dsl çöktü gibi birşey ping cekıyorum 200 olan pingım sımdı 1200 bu ne bole bir anda böle oldu acaba sadece bendemı sorun am arkadaslarımda da bole alla alla[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Lind3r0th, 25 Ekim 2004 17:45 tarihinde demiş ki: Abi siz yukselmedı dıye aglıyorsunuz ama suan dsl çöktü gibi birşey ping cekıyorum 200 olan pingım sımdı 1200 bu ne bole bir anda böle oldu acaba sadece bendemı sorun am arkadaslarımda da bole alla alla sırf sende değil sanırım benım de sayfa acma dısında bısey yok dl yapılmıyo[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. [Bu mesaj Mephinx tarafından 25 Ekim 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 evet rezalet durumda şu an baglantılar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 abi genel bir bitis oldugu belliydi sen altyapi olmadan meryem anacilik oynarsan olacagi bu ....bi de bunu pazar gunu baglantilarda sorun var die gecistirmezmi bahaneside var adamlar kucucuk beyinleriyle bizleri kekliyo ...vay be sinirlendim .[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ya şu bağlantı hedesinde 256k yazsında kendimizi tatmin edelim, hız umrumda değil benim :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bende de download yok denebilir. 5'le inio (128'im)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 55-56 ile cekmem lazim 35 i gorursem sevincten aglayacam ..ama sinirlendim oda bri duyguymus sagol telekom demekki beni sinirlendiren yegane sey enaiyi yerine konmakmis hemde topluca konulunca nedense daha bri hiddetleniyormusum.[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bende duzgun su an dlde 25kb fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Benim adsl superonline.Bugün telefon açtım sordum acaba bizi de etkileyecek mi bu hız artışı diye.Şu an kesin birşey yok dediler.Ee benim ki zaten arttı 256 oldu 128den?Bilgisi olan var mı tüm adsl mi hız artışında?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ben kucukcekmecedeyim var mi kcekmeceden acilan? bu arada fransada adamlar beles tv telefon konusması ve 15mbit adsl e 20$ veriyor. ben bu haberde sunu anladim: turkiye artik sicmis sivamis bir ulkenin gelecegi internettedir aptal telekom insanlari 3 kurusluk artislarla kekleyemessin. daha fazla hiz isitoyruz lanet olasi pis tt![signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: lord_elvyn, 25 Ekim 2004 18:27 tarihinde demiş ki: ben kucukcekmecedeyim var mi kcekmeceden acilan? bu arada fransada adamlar beles tv telefon konusması ve 15mbit adsl e 20$ veriyor. ben bu haberde sunu anladim: turkiye artik sicmis sivamis bir ulkenin gelecegi internettedir aptal telekom insanlari 3 kurusluk artislarla kekleyemessin. daha fazla hiz isitoyruz lanet olasi pis tt! adamlar calisiyor zaten yavas yavas olacak fransa degil burasi[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hehe neye çalışıo adamlar ? dial-up baglantı kullanıcı adı-şifresi admin-admin olan bi adminden ne beklersin ki :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 evet kcekmecede de adsl miz 256 olmus bulunmakta herkese hayirli ugurlu olsun. bu arada, fransayla turkiyeyi karsilastiramamani da anlamiyorum bizim neyimiz eksik? ha evet biraz hazirlopcuyuz :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 benimki halaa 2 mbit ne zaman artar ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 128 disinda artmiyor hem 2 mbit bulmusunda bunuyosun :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ya ben aradım 4440375'i. Sizin hattınız 256/64 gözüküyor dedi kadın ama hala 128k'yım ben, imdat!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Halen 256k kullanamayan 128k kullanıcısı var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 res cek modeme duzeliyor biraz bekle ama res cektikten sonra bi 10 dakika sonra dl cosuyor.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 128k hattı olup, sinyal alamayan var silph. olur mu?[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Benim modeme reset falan çekilmiyor ki (Alcatel 330), driverını sildim tekrar yükledim, PC'yi kapadım, USB kablosunu çektim halen 128k.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 25 Ekim 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Eno, 25 Ekim 2004 20:12 tarihinde demiş ki: 128k hattı olup, sinyal alamayan var silph. olur mu? [signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 4440375 bedava bir servis mi?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ne bedavası her seferinde 10 dk bekliyoruz zaten, bir de o şekilde sokuyorlar kazığı.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hımm 7 kontor yetmez yani :([signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Yetebilir de yetmeyebilir de, şansına bakar o :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar