tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 iyide böyle zank diye olmazki bekleyin bakalim kim kime dum duma kimsenin biseyden haberi yok bu teknik destekmidir help deskmidir ne ise yariyor cozemedim[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tum hızlar 256ya cıkartılmıs sistemde yani musteri hizmetlerinde ama teknik olarak tek tek santralden yapılması gerekiyormus sanırım o yuzden en gec yarın herkesin hızı 256 olucak bide anetnewsden bir yazı var **** 256 Hızında ADSL olanlar 25 ekim itibari ile aylık 69 YTL yerine 49 YTL ödeyecekler. 1-25 ekim arası 69 YTL 25-31 ekim arası 49 YTL'den olacak. günlük olarak hesaplanıyor. bundan sonraki 1-30 kasım faturası da 49. YTL olacak. onlara 20 YTL. indirim oldu. *** 128 Hızında ADSL olanların hızları kayıtlarda 256 olmuş. Tüm serverlarda hızların değişikliği yapılıyormuş. Cumartesi günü başlanmış. testler yapılmış. şimdi santral santral hzılar yükseliyormuş. Aşama aşama hepsi tamamlanacak. 1-2 gün içerisinde hepsi bitecekmiş. 128 hızdan 256'ya otomatik olarak Telekom tarafından çıkartılıyorlar. Ayrıca hız yükseltme ücreti vb. bir ücret alınmayacak. 128 hızı olan abonelerin faturalarında değişiklik olmadı. yine aylık 49 YTL ödeyecekler. **** Bağlantı ücreti hızdan bağımsız ve sabit ücret olduğu için hız yükseltmelerinde veya düşürmelerinde herhangi bir ücret şu an için yok. yani kendinize hediye vermek için 1 aylığına 1024 yapıp sonra düşürebilrsiniz. Bu bilgiler ve binary'e atılan görüntü Türk Telekom'un çözüm ortaklarında abonelik işlemi yapan programdan alınmıştır. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bide su haberlerde ilk once baglanti ucreti %10 %20 %78 ucuzladi falan diolar onu goren herifler vay be nasida ucuzlatmislar dio ama bakiosun aylik ucretler %5-10 ucuzlamis simdilik sadece ilk giren kazigi zayiflattilar ama heray kazinin cuunu sivrilterek sokmaya devam ediolar degisen pek bise yokh yani :)[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Şimdi 128kbps bağlantımla bir bağlandım 256k bağlandı.ttnet ilk defa doğru düzgün bir iş yaptı. Edit:Şimdi downloadlara başladım yine aynı hızda çekiyor. [Bu mesaj zamo tarafından 24 Ekim 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben aynı fiyata 2 katı hizmet alıyordam iyidir :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben de istiyorum uleyn. Sabahtan beri en az 100 kere kopup bağlandım her halde bakmak için :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 işin garibi hattım downloadda 128 uploadda 256 gibi çalışıyor ve modem statusde 2mbit gozukuyo hayırdır inşallah :) ama telekomu arayınca 256sınız paşalar gibi diyo max 15k gorebiliyorum ama upload demin denedim 6-7k arası gidip geliyo yani 64k upload var ama download nanay durumda :) :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lol welcome to turkey :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bende bi deişiklik yok hmms 2.5 yıllık adsl ci oldugumdan eskisin sen nede olsa diip unuttular mı acep[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: -Ari-, 24 Ekim 2004 16:41 tarihinde demiş ki: işin garibi hattım downloadda 128 uploadda 256 gibi çalışıyor ve modem statusde 2mbit gozukuyo hayırdır inşallah :) ama telekomu arayınca 256sınız paşalar gibi diyo max 15k gorebiliyorum ama upload demin denedim 6-7k arası gidip geliyo yani 64k upload var ama download nanay durumda :) :) Benim dl aynı şimdi bir de uploadı deniyim.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Hadi herkese hayırlı olsun :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 upload hızına nasıl bakıosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 icq msn yada p2p programlarindan dosya yolluosun bakiosun[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ahha kandırıyorlar valla[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 haberlerde yarindan itibaren baslanacagi yazio zaten bugunden beklemek telekom gibi bi kurumdan hayal dan basla birsey olmasa gerek[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 cumartesi başlandı ya,128 den 256 ya yükseltilenler var bile[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bnmkide 256 ya yukseldi ama hız testi yapınca 120 kbs gosterio ne iş anlamadım sozde 256 ile baglanıoz işte bi degişiklik oldugu yok downloadda 15 k larda en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Daha tam anlamıyla geçilmedi her halde, az bekleyin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bende hala yok pffff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 256 gorunumlu 128 veriolar bosuna telekom indirime gitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ya hız testini nerden yapıyoduk?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 uploadum su an downloadımla aynı hızda 13k ile upload yapıyorum 13k ile download yapıyorum sdsl falanmı verdiler bunlar bana çaktırmadan :) :) :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 256 ya gecis olmus sanirim hiz testi yaptim yani en azindan benim bolge gecmis[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: December_Flower, 24 Ekim 2004 22:50 tarihinde demiş ki: ya hız testini nerden yapıyoduk? www.kablonet.com.tr de hız testi var solda[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kablonetin hız testine sakın guvenme hep normalden fazla sonuc veriyor speedtest.ttnet.net.tr http://www.bandwidthplace.com/speedtest/ buraları dene[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar