Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 1,5 senelik ve 85 Lira istiyor sahibi. sizce deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 85 lira çok uygun bence, varsa 4-5 tane al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sadece ekranı o kadar eder ki 2.eli 450-500 lira zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 telefon bu abi eminmisiniz? http://fs02.androidpit.info/userfiles/35414/image/sony_ericsson_xperia_x10.jpg arkadasim deri kilifi 8gb karti boku püslügü ile veriyor. zengin bebesi kendine en son cikan htc'den aldi. cok temiz bakmis bir cizik bile yok. iki gündür takiliyorum. bugün karar vermem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sen almiyorsan bana haber et ben alayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sakın kaçırma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 garantisi bitmiş 500 lira masraf varmış o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 O fiyata bi yamuğu vardır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 boyle posterini veriyor olmasın A0 boyutunda yani o fiyata sadece ekran ve 8gb hafıza kartini alabilirsin normal sartlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 iyi arkadasimdir. o parayida ayip olmasin diye verdim. ha bisi cikarsa gider kafasina atarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hayirli olsun gerci siyah rengi pek dikkat cekici degil beyaz olanı ilk aldigim zamanlar telefonu goren birkac bagyan aa negzel tilifonmus o hihihi fln demislerdi gulucuge odaklanmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar