Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 orta 3deyken bende orta okul başkanı olmuştum :D çok gırgırdı[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem.
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 valla ben olsam okul başkanı arkadaşlara yardım dan atılırım..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya tebrikler abi ne diyim okul başkanlığı çok önemli bir yüktür umarım bu yükü rahat bir şekilde taşırsın şaka bir yana bazı konularda yararlı bazen de zararlıdır[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 lisedeyken ben de olmuştum çok eğlenceli bişi. kurul oluşturuluodu bizde parti gibi. öğle tatillerinde dışarı çıktık sene boyunca, haftasonları kantinde maç izledik, kütüphaneye çizgi roman aldırdık falan filan. başkanın hal ve hareketlerine dikkat etmesi, ceketsiz gezmemesi, arkadaş canlısı olması kendine ve bütün okula çok faydalı oluyor.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
laverda Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hemen git bi fayt klap kur paranın üstüne sçarsın soona[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Öne çıkan mesajlar