seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ben diziye başlayalı çok olmadı, on bölüm izledim. bu filmi ne zaman izlemeliyim spoil süpriziyle karşılaşmamak için? film diziyle direkt bağlantılı mı bağlantısız mı bilmiyorum.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hiç bi bağlantı yok neredeyse, istediğin zaman izleyebilirsin.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sezon arasında izlemen lazımdı spoilerlık durum yok daha çok alakasız bir dizi bölümü gibi gelcek
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 o zaman otuz sekizinci bölümü bitirip izlicem, sezon finali o bölümmüş galiba.
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 hazır konu açılmışken bende sorayım spoiler olabilir sonra vay efendim niye spoiler verdin demeyin behzat ç nin aslında akıl hastası olduğu tüm bu olayları da kafasında kurduğu bunun da dizinin son bölümünde ortaya çıkacağı söyleniyor. aslında polis bu adam ama kızı öldürülünce sıyırıyor sonrası hikaye.
Öne çıkan mesajlar