elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya subtitle la filmi ayni klasore ayni isimle koydum ama bsplay altyaziyi acamadi. srt ve sub uzantılı 7 adet subtitle var ne yapıcam kafayı yicem ya?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bsplayer da yürütücünün üzerinde sağ tuş yap. Load subtitle gibi bişi olsa gerek tam hatırlamıyorum bide oyle dene..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 cok tesekkur ederim sagol calisti.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 time adjuster die bir program var butun altyazilarinizi bu program da aarlayabilirsiniz hatta filmleri kucultseniz eklemeler bile yapsaniz sasmaz time adjuster dl[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 VobSub programini yuklersen filmleri Windows Media Player'da da altyazili izleyebilirsin. Daha rahat oluyor oyle bence.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 VobSub güzel gösteriyo yazıları ama filmin ve alt yazı dosyasının ismi aynı olması gerekiyo yoksa VobSub otomatik çalıştırmıyor Bsplayer da aynı şekilde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar