Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[F-1]Meksika GP Geri Geliyor

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

Meksika hükümeti 12 yıl aradan sonra tekrar Formula-1'e evsahipliği yapıcağı haberini dün açıkladı.Tüm çabaları sonucu 2006-2010 tarihleri arasında yarış anlaşmasını imzaladıklarını belirttiler.İlk yarış 2006'da.Ecclestone artık eskilere dönüşede başladı sanırım.Silverstone'a HAYIR diyip Meksika'ya EVET diyen Ecclestone bakalım daha ne sürprizlerle gelicek.

[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..

[Bu mesaj nostabinda tarafından 26 Ekim 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Muhahah bence hoş olcak tüm f1 pilotları büyük şapkaları takıp yarıştan önce siesta yapacak sonra tequila shot atıp yarışa başlıcak :DMeksikayı bile soktular biz geç kalmışız o zmn :P Silverstone modernize edilirse tekrar yarış takvimine girebilir. Bu arada f1 ile bir haberde ben vereyim : Bernie amcamız senelik yarış sayısını 20ye çıkarmak istiomuş :) bunu gerçekleştirmek için de senelik test sayısı olan 52yi 10'a düşürmek istiomuş ayrıca bunu yaparken zamandan tasarruf ederken giderler kısılacak çünkü 1 f1 aracı testte attığı her tur 1000 dolara mı euro ya mı ne maloluomuş kendi test pisti olan ferrari tüm takımlar kabul etmesine rağmen kabul etmemişF1 in sonu hayrola ...
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii takımlar arasınaki maddi farklılıklar ve Ferrari'nin önlenemeyen çıkışı,bi o kadarda McLaren'ın gerilemesi bu durumlara yol açmış gibide duruo.Bakalım zamanla neler olucak daha.

Yanlız şu pistte baya bi zevki çıkar yarış izlemenin gibi gelio.Düzlüğe tam gelirkenki köşeli bikaç dönüşde ve düzlük osnunda baya eğlenicez gibi duruyor.

[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..

[Bu mesaj nostabinda tarafından 26 Ekim 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende aynı şeyi umuorm ama daha fazla para yatırması lazm mclaren mercedes ferrari leri yakalamak için ben anti schumi cym kardeşim haticeye deil neticeye bakarım :P Bakalm seneye nası olacak çoook beklicez yeni sezon için ve ben bi an önce başlasın istiorm f1 keşke nascar gbi olsa ...
Sosyal ağlarda paylaş

çocukken çok gittin herhalde nascar yarışlarına :)

bu arada montoya iyi pilot olsa kötü arabayla schumiyi yakalardı. schumi ferrarinin en kötü zamanında bile efsana mercedesi zorlamıştı. hani nerde montoya? o kapasitede bi sürücü değil montoya.kimi de schumi karşısında sogukkanlılığını koruyamadı ve artık o da geriliyecek. seneye schumiye en yakın yine rubens olucak gibi

bu arada ben pistin sol alt kısmındaki şeyi anlamadım öle köşe gönderi gibi ne o öle?

[Bu mesaj heyd tarafından 27 Ekim 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...