Volfied Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Evet bi arkadas icin lazim ucuza 2. el wireless router ya da hub ariyorum olay su, adsl modeme baglanacak wireless kart ile laptoptaki direk o router dan adsl e baglanacak sanirma radigim sey hub aslinda ama siz biliyosunuz 100 milyondan az olursa cok iyi olur, o kadar hizli super duper bisiye gerek yok sanirim :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tam aynı değil hub bilgisayarları birbirine bağlar. rooter bundan extra olarak IP Sharer dir. ip paylaştırır...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yilbasina kadar bekleyebilirse satabilirim kucuk guzel bisi bi de benimki access point router diil ama sanirim istedigi sey de bu, wireless network icin ideal [signature][hline] o_0 [Bu mesaj green_martian tarafından 20 Ekim 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ne tuccari ya maksat vatandas yararlansin :) 6-7 aydir kullaniyorum markasi belkin, zaten turkiyede satmayi dusunuyodum 802.11g alacam :)[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 martian kardes ozel mesajina bakmani rica edicem[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar