Bursat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Merhaba arkadaşlar Bitmek bilmeyen projelerimize bir yenisini daha ekleyerek hayallerimizden birisi olan replay sisteminide sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.Sitemizin geliştiricilerinden Seyfullah "teknoseyfo" Kılıç arkadaşımızın özverisiyle hayat bulan sistem şuan beta aşamasında. Sistemin eksiklerini ve gerekliliklerini geliştirmeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle: replays.starcraftturkiye.comSürüm notları: v 0.2 * Listeleme sistemi * Maçların map görsellerinin gösterilmesi * Aynı replayın yüklenmesinin engellenmesi Sizlerde aşağıdaki başlık altından düşünelerinizi ve fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiz. http://www.starcraftturkiye.com/haberler/replay-sistemi/
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Detay sayfada görünen ortalama apm olayını kaldırın bence. Maç sonrasında apm dediğimiz olay zaten ortalama anlamına gelir. Oyun içindeki "current apm" olayı tamamen anlık birşey. Evet ufak detaylara takılıyorum.
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 evet onu yeni versiyonda düzelteceğiz Aelfric tşkler
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/axxion/public_html/replays/uploadify/uploadify.php on line 83 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/axxion/public_html/replays/uploadify/uploadify.php on line 83 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/axxion/public_html/replays/uploadify/uploadify.php on line 83 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/axxion/public_html/replays/uploadify/uploadify.php on line 83 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/axxion/public_html/replays/uploadify/uploadify.php on line 83 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/axxion/public_html/replays/uploadify/uploadify.php on line 83 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/axxion/public_html/replays/uploadify/uploadify.php on line 83
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Memphis ne yapınca bu hatayı aldın?
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bunu ben de çok kez aldım da yazmaya üşendim :D
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 replay yükleyim dedim, sizde böle bi hata cıkmıosa sessionla ilgilidir ben üye olmadan denemedim
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Memphis said: replay yükleyim dedim, sizde böle bi hata cıkmıosa sessionla ilgilidir ben üye olmadan denedim
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 aha editliym derken kendimi alıntıladım dsfgsdf
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu adamın replay yükleyememesi normal forumda 2 post atamıyor daha pehpeh
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 :D ok not ettik sorunu teşekkürler Sleeep senden beklemezdim bunu :)
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ya her 2 replay yüklemeye çalıştığımda bir çıktı bu hata ama replayi de yükledi ilginç bir şekilde, bu kadar sık karşılaşınca her halde bilindik bir hatadır demiştim @firefox >.<
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hmm tamamdır. saolasın Sleeep
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dosya ve yükle buttonklari biraz kücültseniz. ayrica dosya yerine replay sec felan deseniz daha anlasilir gibi olur.
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Seele said: dosya ve yükle buttonklari biraz kücültseniz. ayrica dosya yerine replay sec felan deseniz daha anlasilir gibi olur. Yeni tasarımda dediğin gibi o butonları küçülttük ve Replay Seç yazısını ekleyeceğiz.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 şimdi ben bir kaç önerimi yazayım liste halinde - yazı puntosu daha küçük olursa daha çok maç sığar listeye bu sayede sayfa sayısı azalır. - reyting olayı yapıp puan verilmesi bu sayede en iyi maç en yukarı çıkması sağlanabilir.yada yanına yıldız gelirse bu sayede de fark edilebilir,puan derecesinden -birde replayı yükleyen,maç hakkında bilgi vermesi ladder mi yada hangi turnuva gibi bişi daha iyi olur. - sanırım gelecek versiyonda yapacaksınız ama, ırka göre süzme olsa yada match upa göre daha iyi olur. şimdilik bunlar önerilerim:)
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 çok teşekkürler Mete notlar alındı
vermillion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ST Replay kısmında replayler sergilenirken kazanan isminin belirgin olması olmamış açıkçası.gosugamersdaki gibi mini spoiler butonu içine alınabilir kazanan.
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 vermillion said: ST Replay kısmında replayler sergilenirken kazanan isminin belirgin olması olmamış açıkçası.gosugamersdaki gibi mini spoiler butonu içine alınabilir kazanan. evet onu düzenledik sonraki versiyonda kazanan butonu yer alacak
Huzeyfe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Herkes yendiği maçı koyuyor. adsadadas. :D
Pull Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 adamın biri mico tournemant koymuş. hemde ben vs kendi diye. ama 8 tane adam var ::o
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Pull said: adamın biri mico tournemant koymuş. hemde ben vs kendi diye. ama 8 tane adam var ::o evet o benim :) deneme amaçlı eklendi bug olduğu tespit edildi sürüm notlarına eklendi :)
Pull Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben seamaster zannetmiştim ben vs kendi diye düşündüm üzgünüm burşat bi :(
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 drop.sc deki gibi replayi ekrana taşıyarak direk uploadlama da yapsanıza çok hoş bişi o ( yani repi pc klasöründen tutup rep sitesinin açık olduğu browsera taşıyınca direk yüklesin)
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben mikrofona yükle diyince yüklesin direk öyle daha güzel olr
Öne çıkan mesajlar