Artariel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 az önce nvidia control paneli gezerken stereoskopik 3d görüntü bölümüne girdim ilk defa gördüm tabi bi etkinleştireyim dedim, karşıma testler çıktı. 4 adet gözlük çeşidi vardı, 3 tanesi usb bir tanesi sürücüsüz düz gözlük. onu seçtim ben de, sinemadan çaldığım 3d gözlükle olacak mı lan acaba dedim. o seçeneği seçince ekran lsd moda girdi ve tıpkı sinemada gözlüğü çıkarttığınızda oluşan bulanıklık meydana geldi. dedim oluyo heralde taktım gözlüğü görüntü aynı sdf. donanımım 3d visionu destekliyormuş da, hangi gözlüğü almak gerekir ve monitör desteği gerekir mi ? asus vw227 led monitörü 1920x1080 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 min 120 hz monitor lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 benim gözlükleri al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 spompas said: min 120 hz monitor lazım galiba. 640x480 çalıştırınca 120 hz oluyomuş sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yok direk 3d tv demek 120 hz demek neredeyse. ole monitor bulcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 stereoskopik 3d kırmızı/cyan olayı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Şurada destekleyen monitörler var http://www.nvidia.com/object/3d-vision-displays.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar