Darestan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 şöle iyi ve kaliteli gba oyunu satan bi yer arıyorum takas falanda yapılabilinecek olsun ama görmeye alıştığımız super mario vs vs değilde daha değişik çeşit ne biliyim yeni çıkmış oyunları alabileceğim bi yer biliomusunuz ? beşiktaşta sinanpaşada var bir iki yer ama tükkettim nerdeyse orayı iyi oyun kalmadı yada pati gba severler olarak buluşup aramızda takas olayınada geçebiliriz belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bostancı sabıt pazarda yıgınla dukkan var ben ordan alıyorum oyunları[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurzon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Merhaba Darestan, Elimde, The Lost Vikings, Shining Soul, Dark Thorne oyunları var. Kutulu ve sorunsuzlar. İlgileniyorsan haber ver lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar