Deltree Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Selamlar tek tek konu açıcağıma java scriptleri bunun altına atsam dana mantıklı olacak istenmeyen karakterleri engelleme... [signature][hline]- SlayerTr - - SlayerTr'ye Üye Ol- - SlayerTr'de Chat Yap- - SlayerTr Forumlarını Oku- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 java script client-side çalıştığı için orta seviyeli bir bilgisayar kullanıcısı için böyle bir engellemenin sadece bu tür bir java script kodu ile sürekli tutulabilmesi mümkün değildir. girilen kodu form verisini işleyen sayfada tekrar kontrol etmeniz sizi bir çok tehlikeden kurtarır. ortada alakalı bir konu varken yazmak istedim.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 evet kavel haklısın ancak ben yinede bilinmesinde fayda var dedim :) post olan sayfaya asp konursa yada php daha mantıklı olur...[signature][hline]- SlayerTr - - SlayerTr'ye Üye Ol- - SlayerTr'de Chat Yap- - SlayerTr Forumlarını Oku- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar