Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mid Dragon Raid(10 kişi)

malsahibi

Öne çıkan mesajlar

abicim anlatayım
şimdi her realm ın dragonu farklı.
mid dragon o köpekleri summon edio random olarak. köpekler o alandan dışarı çıkarsa her köpek için bir grup o mor büyük yaratıklardan gelio ve ölüosun.
biz dragon öldürürken her çıkışa adam koyuyoruz kaçmasın diye.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

izleyemiyorum ben gri ekran flash gibi yanıp yanıp sönüyo süreki :) fikri olan?[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 kere dr'a gittim midde onda da 45kisiyle oldurmustuk, adamlar iyi is cikarmis :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

Heriflere helal olsun valla özellikle movie yi ceken arkadas acaip profesyonelce yapmış gerçekten hayran kaldım... eyer baska cektikleri movieler varsa linkini rica edeyim... helal valla helal...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]
Quantum İceCream-Wizzy[Exc]
Sosyal ağlarda paylaş

Mualefet olsun diye yazmış olmiyim ama biz 8 kişi aldık bir de bot.

Ben hariç herkezin karakterde en aşağı 50 platlık ekipman ve rr6. 4 girişin ikisinde biri ben olmak üzere 2 thane. diyerindede sm beklyiordu. dragon üstündede bi 2 warrior 1 savage ve skald var, warriorlardan biri aggroyu tutuyor.

20 dakika ya sürdü ya sürmedi, dragon warrior a dokunamıyınca heal probleminizde olmuyor.

adamlar bunu her gece yapıyor.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

movie'yi yapan adam rr10-11 2h savage, ve super bi filmi daha var freddyhouse'da gormushtum. Izleyin adam film gibi editlemish helal valla, super film...
http://www.rpgfilms.net/nuke/module...p=getit&lid=102[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...

[Bu mesaj Gilth tarafından 28 Ekim 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Salvage movie'side aşmış yine görsel efektler yine güzel kamera açıları kullandıgı programları yazmış belki bizdende birilerinin işine yarıyabilir.
Fraps ,Sony Vegas,Virtualdub,Swish
14dklık çok güzel bir movie[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

savage moviesi sufermis, ayrica chaine vurdugu 700+critli dmglara "oha" demeden gecemedim. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...