malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 http://perso.wanadoo.fr/daocshin/Dragon.rar çok sufer[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 abicim anlatayım şimdi her realm ın dragonu farklı. mid dragon o köpekleri summon edio random olarak. köpekler o alandan dışarı çıkarsa her köpek için bir grup o mor büyük yaratıklardan gelio ve ölüosun. biz dragon öldürürken her çıkışa adam koyuyoruz kaçmasın diye.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 izleyemiyorum ben gri ekran flash gibi yanıp yanıp sönüyo süreki :) fikri olan?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 şaşırtıcı ve çok güzel çekilmiş bir video idi paylaştığın için sağol ati, son çalan o uzun şarkının adını biliyormusun acaba? kardeşim çok beğendide :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bilmiyorum ama öğreniyim hemen.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sevinirim :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ühühüüh bende açılmıyo[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 adamalar 10 kişi kesmiş biz guildce kesememiştik rezil hunlar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 vay be çok güzelmiş.. Hangi programla yapmışlar acaba efektler falanda muthiş[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ben 1 kere dr'a gittim midde onda da 45kisiyle oldurmustuk, adamlar iyi is cikarmis :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Heriflere helal olsun valla özellikle movie yi ceken arkadas acaip profesyonelce yapmış gerçekten hayran kaldım... eyer baska cektikleri movieler varsa linkini rica edeyim... helal valla helal...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mualefet olsun diye yazmış olmiyim ama biz 8 kişi aldık bir de bot. Ben hariç herkezin karakterde en aşağı 50 platlık ekipman ve rr6. 4 girişin ikisinde biri ben olmak üzere 2 thane. diyerindede sm beklyiordu. dragon üstündede bi 2 warrior 1 savage ve skald var, warriorlardan biri aggroyu tutuyor. 20 dakika ya sürdü ya sürmedi, dragon warrior a dokunamıyınca heal probleminizde olmuyor. adamlar bunu her gece yapıyor.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 movie'yi yapan adam rr10-11 2h savage, ve super bi filmi daha var freddyhouse'da gormushtum. Izleyin adam film gibi editlemish helal valla, super film... http://www.rpgfilms.net/nuke/module...p=getit&lid=102[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 28 Ekim 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=35851&highlight=savage+movie post'un adresi...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Salvage movie'side aşmış yine görsel efektler yine güzel kamera açıları kullandıgı programları yazmış belki bizdende birilerinin işine yarıyabilir. Fraps ,Sony Vegas,Virtualdub,Swish 14dklık çok güzel bir movie[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 savage moviesi sufermis, ayrica chaine vurdugu 700+critli dmglara "oha" demeden gecemedim. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar