GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bilgisayarimda bikac tane ingilizce film var ,bunlar icin altyazida buldum ancak ben bu filmleri dvdye yazip vestel divxplayerimda izlemek istiyorum yalniz bi kac kere vestel tanimadi bu altyazilari bende garanti olsun die icine gommek istiyorum bu altyazilari bunun icin ne gerekli daha once bi yerlerde anlatilmisti ama altyazi seklinde arattigimda karsima bi bilgi cikmadi. bide dvd +arti ve dvd - (eksi) arasindaki fark nedir? bugun bi anime cdsi yazdim dvd + ile ancak divxplayerde hic birsey yapmadan normal izlersem sorun yok eger ki ileri alirsam biraz olsun filmi play tusuna bastigimda kendi kendine 10 saniye kare atlamaya basliyor. minus dvdlerde bu sorunla karsilasmamistim bu plus oldugu icin falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bide dvd +arti ve dvd - (eksi) arasindaki fark nedir? bildiğim kadarı ile her ikisinide kullanan ayrı cihazlar var yani Dvd- için ayrı Dvd+ için ayrı cihaz kullanılıyor.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Evet bende merak ediom,Div X lere nasl Rip edion altyaziyi....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 kimse bilmiyor galiba :)) buarda vestel divxplayer dvd+ da sorun cikartti sinir etti 10 saniye 10 saniye atlayarak okuyor dvd- larda gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar