Dorn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Uzun zaman oldu ilk defa bu kadar hevesle bi yerli albüm aldım harbiden şahane yapmış Mor ve Ötesi son albümünü. Albümdeki sıkı şarkılardan cambaz'ı bilenlerin dikkatini çekmiştir eminim. Ne demek bu "Afet-i Azam" ? Sadece bir isim tamlaması mıdır ? Öyleyse ne demektir ? Ya da daha derinlikli, tarihi vs. bir anlamı var mıdır ?[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 guzeller guzeli gibi bi anlami var, tum zamanlarin en guzeli gibi bi $ey.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bence müzik olarak iyi ama söz yazmak konusunda başaralı değiller..[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 afet-i azam direk sıkış benim bildiğim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Tamam işte buyuk felaket , aslında simdiki afet :) yani çok tas bi kız anlamına geliyo :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian-------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 canbaz şarkısında ne dedikleri anlaşılmıyo,ben nakaratı anlayamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Kalhiae, 27 Ekim 2004 01:26 tarihinde demiş ki: Bence müzik olarak iyi ama söz yazmak konusunda başaralı değiller.. sadece en son albümlerini dinlediysen bu yargıya varmış olman çok mantıklı değil.Yok 4 albümdür dinlerim ama hiç beğenmem liriklerini diyorsan o zaman renk-zevk meselesi,saygı duyarım.[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Afet=Yanı kotu bır olay olarak kullanılmıs yanı cok guzel bır hatundan bahsedılmemıs.ornegın bır Dogal afet yada bır atom bombası gıbı bır anlamı var. Azam=En buyuk.Ornegın Vezırı-Azam yada Afeti-azam Bırlesınce Afetlerın en buyuğu cok yakında[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 afet-i azam felaketlerin en yücesi demek en büyük felaket yanı[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar