Caleb_The_Chosen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bazi programlar ve oyunlar yukleme yaparken baska harddiski gosterseniz bile disk check yapip "Sen E:'ye yukle demisin orda coook yer var ama C:'de yer yok, bana ne ben yuklemem!" diyorlar... Bundan kurtulmanin bir yolu var mi? CD'nin veya tum windowsun kullandigi harddisk bolgeleri ve TEMP klasorlerinin yerini degistirmenin bir yolu var mi? Varsa yardim lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 işkembeden sallamalar #142 muhtemelen bazı dosyaları c'ye atıyordur. c'de de hiç yerin yoktur. 300-500 mb yer açmayı dene.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 son bölümü yeni idrak edebildim. temp klasörünün vs. değiştirebilirsin ama registry'de bilmemkaç yüz bin tane değişiklik yapman gerekli. değiştirmemek daha kolay.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caleb_The_Chosen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Iyi guzel soylemissin ben de farkindayim Windowsun ne yapmaya calistiginin da C:'de zaten 1GB bos yer var. Ama manyak oyun 1115MB olmazsa olmaz diyor. Acacak yer kalmadi Sinir oldum ben de ;) Bu yuzden bir care varsa ogrenmek iyi olur :) Bu arada isin en garip yani da oyunun install sonrasinda hdd'de sadece 700MB yer kaplayacak olmasi. Yani: "E'ye 700MB yuklemek icin C'de 1115MB istiyor." (Bunu yapan bazi baska oyunlar da var...) [Bu mesaj Caleb_The_Chosen tarafından 28 Ekim 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 attıgı bolumu diger bolume aktar x=y =>y=x hesabi ;)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya iste kurulan programin temp'leri vardir, save'leri vardir. onun icin bos yer gerekiyordur. mesela bazi seyleri install ederken, su kadar bos yere ihtiyaciniz var, bu kadar yuklenecek der. o kadar bos yer olmasi lazim surekli...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar