Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 jeofizik mühendisi adayıyım. telaşa gerek yok ben bilgilendiririm sizi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Seller ve Kasırgaları da unutmamak lazım tabi :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Aha Deprem Kılavuzu Burda Bakın Burda ıste tıkla tıkla[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yanlis yollarda yürü yakul Bulacaksin elbet yolunu Üzerine bastigin yanlis zemin Untmaki her yanlisin kiyamet alametin Sagopa Kajmer a.k.a Silahsiz Kuvvet [signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butterfly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 3.2 marmara da olmuş[signature][hline]İnsanlar AY'a benzer... Kimseye göstermedikleri karanlik bir yüzleri muhakkak vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 işte mikrofon mc chimera'da , hadi bastır. nerde kalmıştık?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Butterfly, 28 Ekim 2004 00:20 tarihinde demiş ki: 3.2 marmara da olmuş Aha yine gitti Istanbul da .... Hay a.q. ya America yapio biliom ben bisiler yapimolar hep bunlar :shock:[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yardır a.q. yardır[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Head, 28 Ekim 2004 00:21 tarihinde demiş ki: işte mikrofon mc chimera'da , hadi bastır. nerde kalmıştık? Ya ya... Deprem mi oldu simdi ha y1ka bilir mi türkiyeyi 10.100 olsada gerçek rap bu degil tabii sagopa k1lavuzu ben ise resti Al benden bu kdr :)[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Butterfly, 28 Ekim 2004 00:20 tarihinde demiş ki: 3.2 marmara da olmuş Butterfly nerden ögrendin bunu kandilinin web sayfasında göstermiyor. Alla alla meraklandım şimdi .. Bu arada head hangi üniversitede okuyorsun.[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 edirnenin kuzeyinde olmuş diyorlar...[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Allah korusun.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: magecy, 28 Ekim 2004 00:23 tarihinde demiş ki: said: Butterfly, 28 Ekim 2004 00:20 tarihinde demiş ki: 3.2 marmara da olmuş Butterfly nerden ögrendin bunu kandilinin web sayfasında göstermiyor. Alla alla meraklandım şimdi .. Bu arada head hangi üniversitede okuyorsun. kocaeli üniversitesi. tam ağzındayız .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 korkuom abi... :([signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 neden korkuyorsun ...korkma ....[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 denize düsücem a.q. deprem olursa[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 denizden çıkarsın şöyle buz gibi sulardan[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 söyleyemeyiz ( yorunge d1s1 cok soguk ta :lol: )[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 chimera saniyede 38 mesaj atıyosun biraz yavaş gel be abicim. tamam gördük seni korkmuyosun depremden ayrıca rapcisin hadi canım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Dorsia, 28 Ekim 2004 00:27 tarihinde demiş ki: a.q? bu ne demek aqua suda demek[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ewt cok sexy olrm c1k1nca :P[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: GeeM, 28 Ekim 2004 00:28 tarihinde demiş ki: chimera saniyede 38 mesaj atıyosun biraz yavaş gel be abicim. tamam gördük seni korkmuyosun depremden ayrıca rapcisin hadi canım. ee bat1o mu s1md1 sende at Allah Allah konusuoz kerdes1m msj atma yasag1 m1 war acabada biz bilmiyoruz ...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Dorsia, 28 Ekim 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Türkçe İngilizce bakalım daha nasıl mesajlar göreceğiz... ya yalan ben yollar1m sana ozelden ne demek oldugunu[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 OHA! Deprem Ukrayna'da olmuş arkadaşlar...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butterfly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende baktım ama hiç bi yerde detaylı bişi yoktu arkadaştan öğrendim onun yalancısıyım vallahi said: magecy, 28 Ekim 2004 00:23 tarihinde demiş ki: said: Butterfly, 28 Ekim 2004 00:20 tarihinde demiş ki: 3.2 marmara da olmuş Butterfly nerden ögrendin bunu kandilinin web sayfasında göstermiyor. Alla alla meraklandım şimdi .. Bu arada head hangi üniversitede okuyorsun. [signature][hline]İnsanlar AY'a benzer... Kimseye göstermedikleri karanlik bir yüzleri muhakkak vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar