Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistem hatasi

klavye

Öne çıkan mesajlar

selamlar, sp2 yi kurdum kurali bilgisayari actigim zaman arada sirada uzun acilma sureleri ile birlikte "services.exe kapatilacak" diye bi sorun aliyorum, daha sonra windows auth $eyi aciliyo bilgisayar 45 saniye icinde kapatilacak diyo ve geri saymaya ba$liyo. bu her zaman olmuyo.
acaba virus mu bulasmis? ben nasi kurtulurum bu beladan? format demeyin, ugrasmak istemiyorum.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye.
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen virus yada worm sorunu

windows un tüm update lerini yaptınmı ?

kablonet in sitesindeki güvenlik güncelleştirmelerini tekrar kurmanı tavsiye ederim (tabi eğer yapabiliyorsun makina o sürede reset atabilir)

yada bilgisayarına bir virus prog u ile scan yapmanı tavsiye ederim gerçi worm var ise muhtemelen bulamayacaktır

bilgisayarındaki worm un yada virus (tabi eğer var ise) ismini tespit edebilirsen removal tool lar ile güvenli kipten başlatıp sistemini temizleyebilirsin.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

butun updateler tamam, virus taramasindan gecirdim bulunanlar siliniyo. zaten devamli olan bi olay diil bu. mesela biraz once 2 aci$imda da bilgisayari bu olayla kar$ila$tim. 3. acisimda olmadi, hala acik bilgisayar. boyle 24 saat acik kalabiliyo. ama kapasam acsam yine ayni sey oluyo, sonra tekrar acilana kadar deniyorum.

removal tool lar hangileri acaba yardimci olursaniz sevinirim[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...