Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya millet ben bişi sorcam divx filmlere nasıl altyazı eklicem bi türlü bulamadım uğraştım yapamadım hadi patiler bir yardım be[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ilk önce www.downloads.com a giriyoruz ve bsplayer yazip programi indiriyoruz, daha sonra www.divxplanet.net www.extratitles.to sitelerinden birine girip title ı indiriyoruz. bsplayi aciyoruz filmi baslatmadan bsplayer a sag tiklayip load subtitle diyoruz. sub title ımızı seciyoruz ve izliyoruz. ps: subtitle optionslari icin filme sag tiklayip subtitle sekmesine gel. fontunu rengini boyutunu dilini felan ayarlayabilirsin. kolay gelsin.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kısayolu Ctrl + L[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar