kavel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Walla isteyen dener isteyen denemez. Denenmiş birşeydir. Yinede yol yordam size kalmış fakat sonradan laf dinlemeyince bas bas bağırıyonuz şuraya bu girdi buraya bu girdi diye :-p Birde öyle iğrenç spylar var ki sonradan ne yaparsanız yapın hiç bir şekilde gitmiyor ya da ömrünüzden ömür götürüyor. En güzeli hiç bulaşamayacakları şekilde bir sistem kuralım nete öyle girelim. (Geçen gün 2 saatliğine auto protect'i kapatmam beni 3 gün kadar uğraştırdı.) Ne yapcaz ne etcez kısmına gelirsek; 0- Net bağlantımızı her şekilde kesiyoruz. Modemi kapatmak en güzeli. 1- Bir güzel format atıp kız gibi bir xp kuruyoruz. Benim tercihim her zaman için pro edition. 2- Daha önceden indirdimiz SP2 yi cillop gibi xp ye ilave ediyoruz. 3- Baba bir anti virüs programı kuruyoruz. Norton 2004'ten oldukça memnunum ben. Geleni gideni her birşeyi tarıyor. Aynı zamanda file protection olayıda var. 4- Benim auto guard olayı yüzünden çok sevmiş olduğum Spyware Doctor'u kuruyoruz. 5- Bu programları kurduktan sonra hiç bir siteye girmeden direk olarak updatelerini yapıyoruz. 6- Auto updateleri on konumuna getirip hiç bir şekilde auto protection ı ve on guard ı disable etmiyoruz. Buyrun makinanız taze taze nete girmeye hazır. Atılacak bir kaç taş ve akıllara ziyan sorular hakkında bazı şeyler : -Norton makinanızı deli gibi yavaşlatmaz. Bir süre sonra şişip kalmaz ya da bozulmaz. Bu durum sadece düzenli olarak uptade yapmadığınızda olur. Sebebinin güncellenmemiş nortonun tanıyamadığı bazı virüs ve wormlar olduğunu düşünmekteyim. -Neden illa Spyware Doctor diyecek ordan biri bende diyeceğimki Ad Aware ya da kullandığım bir kaç spy programında bu programdaki gibi on guard olayını görmedim. Bir çok spyware de trojanlara karşı etkisiz. -İstediğimiz sırayla yapabilir miyiz şeklinde olaya bakan arkadaşlarda olacaktır pek tabiki. Onlara başarılar dileyip burda noktalıyorum. Umarım işinize yarar ve bir çoğumuzu bir çok soru ve benzer başlıktan kurtarır. Şunlardan kurtulup biraz daha aşmış şeylerle uğraşalım artıkın :-p[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 sp filan yok windowsun üstünden tırlar geçti kaç aylık format atmadım pc-cillinin süresi bitti update filanda edemiyorum ne firewall var ne bişi sadece windowsun tüm updateleri yapılı (spler hariç) uzun zamandır viruse rastlamadım üstelik deli gibide dosya indiriyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende bir keresinde ard arda 4 kere 6-6 atmıştım tavlada karşıdaki kudurmuştu. ister yap ister yapma hocam. yazdım koydum. ama loto gibi bir olay değil işte bu. bilgisayarında vazgeçilmez bilgileri, asla çaldırmaması gereken şifreleri olanlar var. birde aklında bulunsun. service packler zaten toplu güncelleştirmelerdir. tek tek yapmak ile topluca yapmak arasında çok fazla bir fark olmuyor. sp2 260mb olmasına rağmen daha önceki güncelleştirmeleri yapanlar sp2 yüklemesi yaparken netten sadece 70-90 mb lık bir yükleme yapmışlardır.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Eskiden direk mandrake kurulum cd si ile yapıyordum. format c sonra fdisk fln hikaye. hem hızlı hemde temiz oluyordu. yok mantıksal sürücü hikayesi yok bulunamadıydı da yok uymadıydı da. hiç öyle bir dert yoktu walla. açıyordum kurulum cd si ile. bölümleme kısmına gelinceye kadar çabuk çabuk geçip bölümlemeyi yapıp kulumdan çık diyordum :) sıkılanlar,beceremeyenler ya da sorun yaşayanlar için güzel bir çözümdür. düşünülebilir.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bunun için en iyisi linux kullanmak yaf ama olmuyo valla çok zor. next next diyerekten program kurmak, p2p den istediğin windoz programını indirip kullanmak falan aşırı kolay geliyo. nedyim :-)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 27 Ekim 2004 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Spybotuda bem tavsiye ederim hacılar[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 abi ne gerek var böyle şeylere ? Windows kullanma problemin kalmasın.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. [Bu mesaj sharky tarafından 27 Ekim 2004 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 oldu, oyun nası oynicaz[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: sharky, 27 Ekim 2004 14:10 tarihinde demiş ki: abi ne gerek var böyle şeylere ? Windows kullanma problemin kalmasın. + program nasıl yazıcaz :=P cursorsız olur mu be :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 apple kesin çözüm[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 mouse'ta tek button bizi bozar.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Sorun olmayan yer yok. Sorun olmasa hackerlara gun dogmazdi bu da bir cok seyi etkilerdi falan filan.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kawel güzel yazmışsın aslında ama benden daha kısa bi tawsiye gelicek (her ne kadar güwensiz bulucak olsanız da) format at, sasser için gereken patchi çek, windows xp firewall unu aç, hiç update yapmadan fıstık gibi kullan. aynen böle kullanıyorum kaç ay oldu ne bi wirüs ne bi worm war. ha spyware giriyo tabi ama onlara engel olmak zaten imkansız, onları da gerekli prog larla temizliyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar