DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 evet gırmızı gr@L aynı zamanda tacı da üstünde diyorum....inanmayanlar baksın lütfen :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kırmızı iyi ama en iyisi miller hiç bişeye değişilmez.:D[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi aöze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Efecik, 27 Ekim 2004 22:01 tarihinde demiş ki: kırmızı iyi ama en iyisi miller hiç bişeye değişilmez.:D [signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 27 Ekim 2004 12:36 tarihinde demiş ki: açıkçası var, sadece sarhoş olmak kafayı bulmak için içmiyorum sonuçta ben birayı, o yüzden de fark ediyor benim için iiçersen serhoş olursun bilader sorgulamıcaksın sen galiba bi birada serhoş oluyosun[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar