Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Bira Hangisi?

Efecik

Öne çıkan mesajlar

1.Efes Sıse(Yesıl olanı)
2.Skol
3.Tuborg Kırmızı
4.Diger Efesler
Ne kadar alakalı olcak bılmem ama bıranın yanına su yenı cıkan cerezza die bır sey var o cok iyi gidiyor :D

Ama ne olursa olsun rakı en iyi içkidir.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 26 Ekim 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
tuborg kırmızı ve tuborg normal çok iyidir. Ama lışkanlık işte efes şişeden vazgeçilmio..

yanlız kırmızı tuborg vodkalıdır haaa,bozmasın!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

gidin memleketi olan çek cumhuriyetinde has şerbetçi otundan yapılmış budweiser için.

burdakilere acı su demeye başlıyacaksınız.

ha bide aynı memlekette becherovka diye bi meret yapılıyo.sanırım likör kategorisine giriyo.13 çeşit ottan yapılıyomuş.tek kelime mükkemmel.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 26 Ekim 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
kırmızı tuborg gerçekten vodkalı mı yoksa yalan mı?
ben kime sorsam yok o öyle değildir olmaz vodkalı bira diyolardı

Kırmızı tuborg harbiden vodkalı.bikaç sene önce yanlışlıkla almıştk arkdşlarla adam başı 5-6 tane.sora üstünü bi okuduk vodkalı.ama almışta bulunduk.ziyan mu olsun?mecburen içtik.beni fena bozmuştu...
O yüzden hiçbi zman unutamam.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bud derken ayrı bir amerikan bud var bi de bud weiser var hangisinden bahsediyorsunuz?
sadece Bud olan efsane bir biradır ama fiyatı sağlamdır yani o yuzden orta karar bir biraz olarak Miller veya Efes olabilir...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

budweiser'la bud aynıda
budweiser budvar (yada budwar tam hatırlamıyorum) ile budweiser farklı.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 26 Ekim 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
beni fena bozmuştu...

bizde arkadaşla 4er tane içmiştik...adamın öbürsü sabah direksiyon sınavı vardı...adam debriyajı bulamamış...eğilip eliyle aramış sınavda :D ve ona rağmen geçmiş valla helal olsun ...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 26 Ekim 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

budvar bi alt marka değil budweiser'ın kendisidir.yani asıl budweiser budur.az öncede bahsettiğim gibi çek cumhuriyetinde üretilen biradır.diğeri bunun yumşatılmış halidir.üreten firmalarda farklı.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 26 Ekim 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
budvar bi alt marka değil budweiser'ın kendisidir.yani asıl budweiser budur.az öncede bahsettiğim gibi çek cumhuriyetinde üretilen biradır.diğeri bunun yumşatılmış halidir.üreten firmalarda farklı.

eğer www.budvar.cz ye girersen göreceksin ki Budweiser yazar üstte,altında da daha küçük puntolarla budvar yazar...;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bud ve budw. amele birasıdır amerikada, uzun yol şöförleri içer onu pub larda...

Miller her zaman Rule, ama yemek seçerim içki seçmem :D

ayrıca Corona Limon suyu ile içilebilir. değişik oluyor tavsiye ederim....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 26 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
eğer www.budvar.cz ye girersen göreceksin ki Budweiser yazar üstte,altında da daha küçük puntolarla budvar yazar...;)

ya abi anlatamıyorum.
budweiser budvar bi marka.
budweiser ayrı bi marka.üreten firmlar bile ayrı.biri dünyanın en büyük bira üreticilerinden biri, diğeri ufak hatta sözükte yazdığına göre mali sorunlarla uğraşan bi firma.

netten aratıp aratıp yazmayın buraya.gittik yerinde gördük diyoruz. ;)

bu arada sheref bide corona'nın default limonlu bi birası yokmuydu.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 27 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
said:
paspatur, 26 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
eğer www.budvar.cz ye girersen göreceksin ki Budweiser yazar üstte,altında da daha küçük puntolarla budvar yazar...;)

ya abi anlatamıyorum.
budweiser budvar bi marka.
budweiser ayrı bi marka.üreten firmlar bile ayrı.biri dünyanın en büyük bira üreticilerinden biri, diğeri ufak hatta sözükte yazdığına göre mali sorunlarla uğraşan bi firma.

netten aratıp aratıp yazmayın buraya.gittik yerinde gördük diyoruz. ;)

bu arada sheref bide corona'nın default limonlu bi birası yokmuydu.

Budweiser diye bi marka varken bambaşka Budweiser budvar diye bi marka olamaz!Nike diye bi marka varken Nike hödö diye bi marka olabilirmi?İsim hakkı diye bişi var.Trade Mark (TM).Ayrıca Budweiser'la senin gidip yerinde incelemelerde bulunduğun Budweiser budvarın logoları birebir aynı.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

allahım çıldıracam.
abi bişeyide bilmeyin ya.
açıklamaya zamanım yok.sözlükte güzel yazılmış buraya kopyalıyorum.imagine'e teşekkürler.

sanilanin aksine avrupa da bazi ulkelerde bulabileceginiz budweiser alisageldigimiz amerika uretimi budweiser degildir.. budweiser kelimesi cek kokenli sonradan adi degismis biralariyla unlu budweis isimli kasabadan gelir.. netekim burada uretilen her biraya bidweiser denilmektedir.

alamanci kardesimiz adolphus busch avrupa gezileri sirasinda bu kasabaya denk gelir ve kendisinden beklenmeyen bir zeka ornegi gostererek 1800 lu yillarda amerikaya gelerek anheuser - busch sirketini kurar ve urettigi biraya budweiser ismini verir. yetmezmis gibi ustune bir de budweis li benim koylumun, benim ciftcimin, benim memurumun 16. yuzildan beri biralari icin kullandiklari "beer of the kings" sloganini alip "the king of beers" a cevirir.. bu da yetmezmis gibi budweisli hemserilerinden hizli davranarak 1870 civarlarinda bu markanin patentini alir..

seneler seneleri kovalar, derken iki budweiser bir koprude karsilasir.. amerikan olani der cekil kenara ben gececem, oburu der yok sen cekil ben gececem.. daha sonra anlasmaya varirlar ve anheuser - busch budweiser ismini avrupada kullanmayacagina dair yemin icer ve avrupada bud adiyla carsda pazarda satisa sunulur.. gel zaman git zaman budweis isimli kasabanin adi degisince bunu firsat bilen benim kapitalistim, benim pustum, benim amerikam hemen avrupaya sokulur, budweiser ismini kullanmak icin izin isteyip siktiri yer.. bunu gururuna yediremeyen benim kapitalistim benim pustumun aklina birden her ulkede isim haklarini kullanmak icin ayri ayri dava acmak gelir ve netekim acarda..

netice itibariyle kimi ulke kabul eder kimisi etmez, oyle ya da boyle halen onlarca ulkenin mahkeme koridorlarinda cek cumhuriyeti - amerikanya maci yapilmaktadir..
[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 27 Ekim 2004 00:49 tarihinde demiş ki:
allahım çıldıracam.
abi bişeyide bilmeyin ya.
açıklamaya zamanım yok.sözlükte güzel yazılmış buraya kopyalıyorum.imagine'e teşekkürler.

sanilanin aksine avrupa da bazi ulkelerde bulabileceginiz budweiser alisageldigimiz amerika uretimi budweiser degildir.. budweiser kelimesi cek kokenli sonradan adi degismis biralariyla unlu budweis isimli kasabadan gelir.. netekim burada uretilen her biraya bidweiser denilmektedir.

alamanci kardesimiz adolphus busch avrupa gezileri sirasinda bu kasabaya denk gelir ve kendisinden beklenmeyen bir zeka ornegi gostererek 1800 lu yillarda amerikaya gelerek anheuser - busch sirketini kurar ve urettigi biraya budweiser ismini verir. yetmezmis gibi ustune bir de budweis li benim koylumun, benim ciftcimin, benim memurumun 16. yuzildan beri biralari icin kullandiklari "beer of the kings" sloganini alip "the king of beers" a cevirir.. bu da yetmezmis gibi budweisli hemserilerinden hizli davranarak 1870 civarlarinda bu markanin patentini alir..

seneler seneleri kovalar, derken iki budweiser bir koprude karsilasir.. amerikan olani der cekil kenara ben gececem, oburu der yok sen cekil ben gececem.. daha sonra anlasmaya varirlar ve anheuser - busch budweiser ismini avrupada kullanmayacagina dair yemin icer ve avrupada bud adiyla carsda pazarda satisa sunulur.. gel zaman git zaman budweis isimli kasabanin adi degisince bunu firsat bilen benim kapitalistim, benim pustum, benim amerikam hemen avrupaya sokulur, budweiser ismini kullanmak icin izin isteyip siktiri yer.. bunu gururuna yediremeyen benim kapitalistim benim pustumun aklina birden her ulkede isim haklarini kullanmak icin ayri ayri dava acmak gelir ve netekim acarda..

netice itibariyle kimi ulke kabul eder kimisi etmez, oyle ya da boyle halen onlarca ulkenin mahkeme koridorlarinda cek cumhuriyeti - amerikanya maci yapilmaktadir..

bu yazıyı buraya pasteleyerek kendi söylediğini yalanladığının farkında mısın arkadaşım?
...budweisli hemserilerinden hizli davranarak 1870 civarlarinda bu markanin patentini alir..
demek ki budweiser isminin patentini alan bir zaati muhterem varmış!!!
Diğeri beni bağlamaz zaten mahkemelikmiş...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...