Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerikadan kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi amerikada bir tanıdığım var ondan bir dvd istedim orada yaşıyor ve gelmesine daha 2 sene falan var buraya eğer o fedex kargosuna verse türkiyeye yollayabilir mi?gümrükten geçer mi?ne kadara malolur bana kargo parası bide kargoyu kim getirir eve amerikalı adam mı :)
Mesaj tarihi:
ntsc pal olayi var. amerikadan dvd yi alirken bir de dvd-rom alman gerekecek.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
Blackstar'dan (sendit.com) falan siparis verebilirdin, bircok kez siparis verdim sorunsuzca geldi, Region 2 ustelik.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net
Mesaj tarihi:
ayrica amerikadan alman gerekecek. dedim ya,

ntsc-pal...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben bi kac sne once almistim amazondan 4 5 tane dvd hic sorun cikmadi ne dvdlerde bolge bakimindan hemde nakliye bakimindan[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
amerikanın öküzlüğü de bu
ulan telefon frekansları farklı
voltajları farklı
waltı farkı
dvdleri farklı kodları farklı
konuşmaları farklı
power supplyları bilem farklı lan
fast foodda kullandıkları yağlar farklı
yerleri temizlerken kullandıkları şeyler farklı
ulan metrolarında giden trenlerinin çapı bile farklı
uymuyorlar uydurucaklar babayı alıyolar sonra

illa herkez onlara benzicek
şuan japonlar artık ağır basıyor ve universal şeyleri onlar koyuyor
poh yesin kendi ayarlarında gebersin amerikalılar haha:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
said:
Xechelon, 27 Ekim 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
ben bi kac sne once almistim amazondan 4 5 tane dvd hic sorun cikmadi ne dvdlerde bolge bakimindan hemde nakliye bakimindan

turkiyeden istedigin icin pal gondermislerdir.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bir mektupla baska bir esyayi bir tutmalari biraz sacma olmus.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
DVD-rom almana gerek yok.. bizim dvd-rom'larımız ntsc dvd leri çalıştırır. Normal home tipi dvd playerlarda da çalıştırabilirsin. Sadece çıkış alamazsın. Yani mesela dvd player'da okuyup bir kablo ile bilgisayarına capture yapamazsın. Ama dediğim gibi sorunsuz okursun. SHipping 60-70 dolar tutmaz. En fazla 25 dolara fedex getirir. Yani arkadaşın oradan alıp fedex'e versin, 2 gün sonra gelir. Eğer tek dvd ise gümrükte sorun çıkmaz.. 10-15 gibi fazla rakamda olunca gümrük sorunu yaşanıyor.
Bilgine...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Amazondan dvd siparişi verdiğiniz zaman Türkiyeye Almanya amazondan geldiğinden sorun çıkmıyor.
Ayriyetten yerinde olsam bırak arkadaşında kalsın dvd vereceğin kargo parasına yazık amazondan al hem dvdinde sorun çıkmaz izleyebilirsin hemde kargo parası fazla vermezsin.Ayriyetten 60 70 $ da tutar.En basiti dhl in kendi hesaplama bölümü vardı sitesinde almayandan getireceğim şeye bir ton para veriyordum ben.http://www.dhl.com.tr/using/fiyat_pesin.html
En düşük fiyat 61$ çıkardım burdan Usaya, oda ağırlıgı 0.1 verdim ve diğer verileri 1 verdim öyle

[Bu mesaj Virus tarafından 27 Ekim 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pal dvd playerın ntsc calistirmasi da ilginc tabii...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hazır böyle bi topic açılmışken ben de bişi sorayım.
ben amerikadan 5 çift ayakkabı istedim .
ordaki arkadaş bana ups ile yolladı bana kaça patlar.
herşey dahil...![signature][hline]http://www.ivefan.com/
Mesaj tarihi:
pal bir dvd playerın ntsc bir dvd calistirmasi yeterince ilginc birsey. emin misin dvdlerin ntsc olduguna?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...