SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Evet artik kod yazarken hemen yanimda bir adet ikinci bir pivot ekran gereksinimi hissetmeye basladim sanki. Tavsiyeniz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 konuya alakasız bi yerden giricem ama pivot monitör mantıksız geliyo bana. yani normal bi monitöre sığmıycak kadar uzun bi fonksiyon yazıyosan ve bunun tamamını aynı anda görmen gerekiyosa bi yerlerde bi hata vardır bence. Ya kötü bi IDE kullanıyosundur (artık çoğu ide fonksiyonun alt tarafına geldiğinde en üstünü bi şekilde gösteriyo), ya da bütün kodu tek bi fonksiyona sığdırmaya çalışıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yok yok xcode ve eclipse kullaniyorum arada up uzun servis pdfleri textleri falan olabiliyor. Zaten bunu ana monitor disinda kullanmak icin dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pivot monitör nasıl oluyor ya çift mönitör mü diyorsun? şu yana yatabilenlerden tavsiye ederim, bulsam bende onlardan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben de bi monitor var dönüyo böle diklemesine duruyor tam pivotluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 helee versene bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Fistan said: ben de bi monitor var dönüyo böle diklemesine duruyor tam pivotluk Baya işe yarıyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pivot monitor bildigin 90 derece donup dikey olabilen monitor iste. Patiye girince butun forumlari gorebiliyorsun adfdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://blogs.msdn.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-01-29-43-metablogapi/0434.MM00_5F00_2C99226B.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 eheh onerisi olan taviyesi olan kullanan var mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 HP'nin bi modeli var ama ne olduğunu eve gidince yazabilirim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 dell in ultrasharp modellerinde 23inch den itibaren var. u2312 falan mesela. pahali bunlar ips panel e gerek yok falan denirse de yine dell de TN panel daha uygun fakat ayni kasa modeller olacakti. pivot monitor candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=91988 buda guzel gibi ama eksende olu pixel garantisi yok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Aramaya güvendim. Uygun fiyata 300 lira civarı max 400 pivot monitör tavsiyeniz var mı? 2. monitör almak istiyorum almışken pivot olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 senko said: pivot monitör nasıl oluyor ya çift mönitör mü diyorsun? şu yana yatabilenlerden tavsiye ederim, bulsam bende onlardan alıcam o yatanlardan ben de istiyorum ya. dik 2 tane yan yana koycan, mukemmel. 2 tane 22 inch koy yan yana kafayi surekli sag sol yapiyon hos olmuyo. dik koymak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Internette pivot olanlarda bile pivot özelligi vardır diye bişey belirtmiyor. bulamadım o yüzden aradıgım gibi dellinkiler pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Arkasında VESA mount olan herhangi bi monitör düzgün bi ayakla istenen şekilde kullanılabiliyo yalnız, illa fabrika üretimi pivot yapabilen ayağı olan ekran aramanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar