DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 olm o kadar uğraşıyonuz günlerce beklet saatlerce pişir vs. 20 dk.da bitiyor sonra söyleyin little caesars'tan bi kare hamur turkcell indirimi de var mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Odeon said: heryerin kuzu eti yenmez. et kulturu yoksa herzaman kuzu eti aldigin kasabinda yoktur haliyle. sen dana eti alip bi sogan suyu + yarim bardak sut koy etlerin oldugu kaba. ustunu strechleyip aksamdan koy buzdolabina dinlensin. ya abi ahahah neler diyosun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Gittim, guzel bi et buldum. Sirt tarafindan oldugu icin sinirleri ve yagi cikarinca 1 porsiyon gitti resmen ama sonuc olarak guzel oldu. Onceden terbiyeleyecek vaktim yoktu. Haliyle once tavayi harlayip, yagi kizdirip eti oyle attim. Aninda suyunu birakti. Tuzunu attim o ara, suyunu cekince de kimsenin icmedigi dolapta bekleyen kirmizi saraptan doktum biraz. O da buharlasinda etler pismis oldu zaten. Sadece tuz ve sarap hic beklemedigim kadar guzel bir tat katti ete. Bir de karamelize sogan yaptim. En son ikisini karistirip son bi kez cevirdim tavada. Pek guzel oldu. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 DoruK said: ciddi et yemeği yapacaksan dana eti direk abi kuzu eti şişte falan güzel oluyor ancak Mersin'de sacda pişmiş tosun bonfile yemeden konuşmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 mersine hiç gitmedim çok çağıran var uzak geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mr_Hand said: DoruK said: ciddi et yemeği yapacaksan dana eti direk abi kuzu eti şişte falan güzel oluyor ancak Mersin'de sacda pişmiş tosun bonfile yemeden konuşmayın bence. sdfsd bir mersinde sacda pişmiş tosun bonfile yememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 DoruK said: mersine hiç gitmedim çok çağıran var uzak geliyor Nisan Mayis gibi, cehennem sicaklarinin olmadigi, havanin da ilik oldugu bir ara ziyaret edip 1 hafta boyunca dur durak bilmeden yemen lazim o zaman oralardan. Gideceginde durt, bir liste yapip verelim neleri yemek lazim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ahah tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar