Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Et ve et yemekleri icin tips & tricks


di

Öne çıkan mesajlar

Gittim, guzel bi et buldum. Sirt tarafindan oldugu icin sinirleri ve yagi cikarinca 1 porsiyon gitti resmen ama sonuc olarak guzel oldu.

Onceden terbiyeleyecek vaktim yoktu. Haliyle once tavayi harlayip, yagi kizdirip eti oyle attim. Aninda suyunu birakti. Tuzunu attim o ara, suyunu cekince de kimsenin icmedigi dolapta bekleyen kirmizi saraptan doktum biraz. O da buharlasinda etler pismis oldu zaten. Sadece tuz ve sarap hic beklemedigim kadar guzel bir tat katti ete.

Bir de karamelize sogan yaptim. En son ikisini karistirip son bi kez cevirdim tavada. Pek guzel oldu.

Tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

mersine hiç gitmedim çok çağıran var uzak geliyor


Nisan Mayis gibi, cehennem sicaklarinin olmadigi, havanin da ilik oldugu bir ara ziyaret edip 1 hafta boyunca dur durak bilmeden yemen lazim o zaman oralardan.

Gideceginde durt, bir liste yapip verelim neleri yemek lazim diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...