doxylamine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bu hızı neye bakarak düşürüyorlar? TR-069 protokolu değil.Telnetten kapadım,alakası yok. DNS,uzaktan yönetim falan hikaye. Bu olaydan önce random ip veriyordu,artık bi range atamış bana 88.253.xxx.xxx diye o aralıkta veriyor. Attainable(hattan çekilebilecek) hız aynı,onda düşme yok. Aynı sisteme bağlı başka birinin kullanıcı adı ve şifresini girince hata veriyor?(komşunun kullanıcı adı ve şifreyi denedim,size ait değil bla blabla,bu öncedende vardı sanırsam) Ilk bağlandığınızda hız yüksek olup sonra düşüyor. MTU ile hız artabiliyor,en stabil değerde hem internet hem torrent kullanılabiliyor ancak inanılmaz yüksek ping oluyor. Kota sayacı doğru çalışmıyor,ay başından 3-5 gb la başlatıyor. TIVIBU EV hıza etki ediyor(etmiyor deseler bile,1-2 mbit etkisi var). Başka bir forumda bi arkadaş routing(modemin yönlendirme) sistemiyle alakalı bi ayarla oynayıp kotayı saymıyor TTNET demişti ancak bilmiyorum ne kadar doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipikbirali Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 soru zor yerden gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 %100 denendi çalışıyor!! şaka tabiki o calısıyor diyenlerin 3 vakte gidio baglantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 AKK nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 adil kullanım kotası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 haaa. Oyle detayli bir analiz yapilmiyor, Upstream ve/veya Downstream belirli bir threshold u asmissa, dusuruluyor iste. Duz mantik. Attainable ya da MTU ile ne alakasi var bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sharky said: haaa. Oyle detayli bir analiz yapilmiyor, Upstream ve/veya Downstream belirli bir threshold u asmissa, dusuruluyor iste. Duz mantik. Attainable ya da MTU ile ne alakasi var bunun ? bende öyle düşündümde,MTU olayının çalışmaması lazım,diğer ISP lerde çalışmıyor çünkü. Tivibunun mtu su falan az ondanmı oluyor acaba?e Birde,dün akşam mtu 1492 yapılmış. Ben 578 de kullanıyordum hep. Nasıl oldu anlamadım,telnetten tr-069 u sildim,modem airties... chipseti de bulunmuyor internette custom firmware atıcam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 mtu değerlerini değiştirince hızın yerine geliyor fakat sabit değil, sitelerde acılmama falan oluyor. torrent çalışıyor tek çok güzel bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 doxylamine said: bende öyle düşündümde,MTU olayının çalışmaması lazım,diğer ISP lerde çalışmıyor çünkü. bunun nedeni normalde modeme gelen up/down streamler 1mbit'e çekiliyor diye biliyorum.. ttnet'te modeme gelen yine 8mbit ama kontrol vs ile 1mbit'e çekiliyor, bunuda mtu ile aşıyorsun anladıgım kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 MTU 'nun Traffic Shaping ile pek alakasi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Kane&Lynch said: doxylamine said: bende öyle düşündümde,MTU olayının çalışmaması lazım,diğer ISP lerde çalışmıyor çünkü. bunun nedeni normalde modeme gelen up/down streamler 1mbit'e çekiliyor diye biliyorum.. ttnet'te modeme gelen yine 8mbit ama kontrol vs ile 1mbit'e çekiliyor, bunuda mtu ile aşıyorsun anladıgım kadarıyla.. aynen öylede,işte o kontrol vs nasıl çalışıyor. kullanıcı adına bağlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kullanıcı adına değil, bağlı bulunduğun porta bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 senko said: kullanıcı adına değil, bağlı bulunduğun porta bağlı evet bende farkettim eskiden resetledikçe port değişiyordu sanki,ip aralığı çok genişti (bi 78 bi 83 vb veriyordu) şimdi sadece 88.253 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ben bu mtu ayarını bulamıyorum bi el atın. 4. gün daha düştü net hızım. maxpayne 3 inidiryorum bir de üstüne yüzde 60 da kaldı. gece bıraksam inse ne güzel olur. modemim airties ya şu ttnet'in verdiği modemlerden. her yere baktım bulamadım mtu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar