Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakire kızları kötülemek ne kadar anlamlı ?

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

ben erkeklerimizi teselli edecek daha primitif bir alıntı buldum

said:
bekareti önemseyen erkeklere vurmayın artık. efendi adam yerine piç tercih eden kız, her sevgilim versin ama karım bakire olsun diyen adamla yatıyor. yaşı geldiğinde kız, yüzüne bakmadığı efendi adamla evlenmek istiyor, piç de yüzüne bakmadığı "vermeyen kızla". ne farkı var söyleyin bana. bu toplumda efendi adam ne yapsın? harcatsın mı kendini?

kaynak itüsözlük

çok haklısın, ben kesinlikle bakire olmayan kız almayacağım,

üstelik kız en doğal bir hakkı olaraktan kendi zevkine göre seçtiği erkeklerle ilişki yaşıyorsa benim ne söyleme hakkım var ki? ben eğer yukarıdaki gibi ilkel gerikafalı söylemler ileri sürersem tek yaptığım beğenilmiyorum seçilmiyorum diye bu kızlara ve erkek arkadaşlarına iftira atmak olur, bu yüzden bütün kızlarımız istedikleriyle beraber olsun hayatını yaşasın, evlenmek isterlerse de bu değerli insanlarla hiç korkmasın ben ve benim gibi evlenmek isteyen çok sayıda erkek çıkacaktır, şeriatın gelişinin de yakın oluşunu düşünerek her birimiz 4 tane alsak hiçbirinin boş kalması mümkün değil, hem türk kızları da öyle evlenmek için ölüp bitmiyor ''yarın kimle evlenceniz acep?'' hede hödö üstünden aşağılık kompleksimizi beslememizin anlamı yok

oldum mu süper-hiber-demokratik-çağdaş oldum mu oldun deyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...