GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Yeni başladım çok iyi dizi herkese tavsiye ederim :) Bir grup gencin maceraları falan diyeyim, kurgusu güzel hikayesi güzel espriler iyi, deneyin bakalım. http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Cast-of-That-70-s-Show-that-70-27s-show-119032_800_600.jpg promo: http://www.imdb.com/video/screenplay/vi200712473/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 tamam buldum imdb den ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 6.sezondayım arada açıp izliyorum..yuvarlak masa muhabbetleri efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 şu ana kadar izlediğim açık ara en komik dizi. son sezon hariç her bölümü birbirinden eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 o kadar kötü ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 2 kez izledim tüm sezonları bu yaz bi maraton daha yapabilirim. Fazla eğlenceli dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 mila kunis için mekke tv izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bunneh said: 2 kez izledim tüm sezonları bu yaz bi maraton daha yapabilirim. Fazla eğlenceli dizi. aynen süper dizi ya, 2 kez izledim ben de. boş kalırsam tekrar izleyebilirim. DeadSkinMask said: şu ana kadar izlediğim açık ara en komik dizi. son sezon hariç her bölümü birbirinden eğlenceli. son sezonu hiç izleyemedim ben de, kadro garipleşince öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar