kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Selamlar , Gsmarena'da , bu tabletlerde telefon özelliği olduğu yazıyor ama , gerçekte durum nedir bilen var mı ? samsungun sitesinde bilgi bulamadım. Bir de satışa çıktı mı bunlar , en uygun nereden alınır USA'dan ? Edit : Make and receive voice calls demiş samsung sitesinde. aaa yok ama GSM tabanlı değil , biz app / internet tabanlı demek istedik demezler inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bestbuy fiyat 249$ mış , gayet uygun . Var mı USA'dan gelen yakın zamanda , bi 30-40$da getiren arkadaşa çalışır , ya da dürüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Yok bu tabletleri alan kullanan yorumu olan? Pati'de hiç sevilmedi bu tabletler zaten anlamadım hiç. Tablet Önerisi başlıklı konuda da bu tarz tabletler için açmıştım sayfalarca Elf tartıştık sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Galaxy tab 2 dedigin sey tab10.1 ve telefon ozelligi yok. Yeni bir urun degil. Ha tab 2 diye yeni bisi ciktiysa bilemiyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Tab 2 yeni çıktı . Olay şöyleymiş , only Wi-fi modelleri 249 $ ve tel özelliği yok . Eu de sürdükleri 3g modeli , tel özelliği taşıyor 350 Eur falan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 google nexus tablet geliyomuş temmuzda, 7inc ekran 4 çekirdek tegra işlemci 200$ civarı. Ainol alacaktım vazgeçtim, nexusu bekliyorum, android desteği çok sağlam olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Telefon özelliği yoktur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 note var iste ondan buyuk bir cihazı da kulaga goturup konusmaya calismak abes olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 BT kulaklık seti diye birşey var abi :) 5.3 inch miş , 4.5 santim kısa yani . Bir yerinde bakmak lazım ama . 7 inch de iyi olurdu yani. Bi adam gibi tablet pc/tel yapmadılar . Ya note , ya EU version galaxy tab 2 7.0 bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ya kulakliginin sarji bitti yan yatti camura batti bunlari da dusunmek lazim dedigin dogru zaten kulaklıksız cok komik oluyor kullananlari goruyorum da eski rap kliplerindeki omzuna muzik seti alan elemanlar geliyor aklıma fdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 BT kulaklığın yanında normal kablolu kulaklığınıda bulundurmak lazım tabi , eğer şarjı bitebilir diyorsan. Note'u beğendim ama ithlatçı garantili olayına güvenebilirsem alabilirim. Gerçi garanti çok da önemli değil , ztn 2bin TL verip bizim soygunculardan almam , amazonda baktım 520 $ zaten 1000 TL ye geliyor şu yeni kayıt sisteminin de 100 TL olmasıyla. 1100+KDV ye satıyor ztn adamlar 100 TL farka değer , hızlıca gelsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Garantide sıkıntı yaşamıyorsun samsung ile çok fazla. Ama tüm ihtiyacını karşılıyor benim tableti ıskartaya çıkardı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar