Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

toefl hakkinda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efenim simdi toefla girmek istiyorum ankaradayim, biraz once amerikan kulturu aradim telefonla kayit olun interneti onermiyoruz dediler. simdi uluslararasi arayip ugrasmak istemiyorum hemde tarihi saati falan yanlis alabiliyorlarmis sorun cikabiliyormus yani. netden kayitin zarari nedir falan biri anlatirsa sevinirim
ha bide toefl a hazirlik gibisinden grammer testi olan siteler varmi bildiginiz?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
netten kayıt almıolar maalesef yurtdışı(hollanda) arayıp kayıt yaptırman gerekiyor başka çözümün yok yani
toefl 120 dolar onu da söliiim
bu arada ing ölçme testi içn neden hollandayı arıom dersen ona bişi diemem.. :)[signature][hline]Server is busy.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Internet uzerinden yapilabiliyor. Tarih/Saat aliyorsun sonra Bilmerk'de sinava giriyorsun. Telefon ile ugrasilmaz.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net
Mesaj tarihi:
Hollanda'lilar guzel konusuyor da, Ortaklar C., Sakizagaci S., Mecidiyekoy'u kodlayana kadar darallardan daral begenmistim.[signature][hline]bayat ekmek.
Mesaj tarihi:
boğaziçi üniversitesi kayıt alıyordu galiba.

(sizin yerinize kayıt yaptırıyor yani)[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
Ben fax ile başvuru yapmıştım.Hiçbir sorun çıkmadı.

Bilmerk de girmiştim.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
  • Yeni Oluştur...