berk444 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Merhabalar. Öncelikle sizlere bir gold farmer falan olmadığımı göstermek için kısa hikayemi anlatayım. Malum tez mevsimindeyiz. Ben de bir yandan aklım diablodayken bir yandan da tezi bitirmem gerektiği için oyunda ilerleyemiyordum. Geçen hafta sonu bir yana diablo açtım bir yadan da tezi yazıyorum. Diablo bölümündeki arkadaşların tavsiyelerini okuyup AH olayına girdim. Yaklaşık 15 saatlik bir mesai sonucunda 3m gold biriktirdim. Bunu satmak istememin sebebi ise oyunu beraber oynamayı planladığım kuzenimin parasının çıkışmaması ve diablo alamaması. Bu parayla alabilirsem ona diablo alacağım. Olay budur efendim. Sizlerden azar yememek için biraz araştırıyım dedim. Yine diablo bölümündeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bazı sitelerde diablo altınları satılıyor. 3m altın için fiyatlar yaklaşık şu şekilde : $158, $124, $131 Benim istediğim fiyat ise 100TL (aslında bir diablo 110TL ama 10 TL için kalp kırmaya deymez.) ilgilenen arkadaşlara battletag iletebilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 15 saatte yapılabildiğini yazman pek hayırlı olmamış senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Aslında bu 15 saat geçen hafta için geçerliydi. Özelden de nasıl yapıldığını soran arkadaşlar olmuş. Bilinmedik bir yöntem değil. Dediğim gibi diablo bölümünde zaten konuşulan yöntem. İnsanların yanlış fiyata koydukları iyi eşyaları alıp pahalıya sattım. Fakat dediğim gibi bu oyunun ilk haftası için geçerliydi. Artık insanlar fiyatları ve eşyaları öğrendiler ve şu an çok nadir yanlış fiyatlı eşya konuluyor ve benim gibi tetikte bekleyen insan sayısı da fazlasıyla artmış durumda. Tahminimce bugün 15 saat harcasam en fazla 200-300k yapabilirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Blizz kendisi de gold satacak mı shop ile falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Kendisi satmayacak ama gerçek parayla çalışan AH açacak 31 mayısta. Gerçi yine erteleneceği söyleniyor. Orada şu sıkıntı var. Benim anladığım kadarıyla blizz oradaki satıştan %15 komisyon alacak. Bu sadece parayı battle.net hesabında tutup gerçek paraya çevirmeye kalkmazsan geçerli. Eğer paypal aracılığıyla gerçek paraya çevirmeye kalkarsan 1 euro + %15 daha blizz kesiyor. Bilmediğim nokta normalde paypal ın kesiği %3.4 de paypal tarafından kesilecek mi acaba. Hadi onu saymayalım %30 + 1 euro kesecek blizz gerçek paralı satışlardan. Yani oradaki fiyatlar özellikle ilk haftalarda bu verdiğim fiyatlardan çok yüksek olur diye tahmin ediyorum. *imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 berk yazını okudum ve kuzenin için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Umarım ki ona bir diablo alabilirsin ve o da artık normal çocuklar gibi şen ve mutlu şekilde diablo oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bildiğin fiyasko.böyle profiller oyunu oynadıkca hiç bulasmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 :) iyi dileklerin için teşekkür ederim senkocum. Yüce Tyrael kimseyi diablosuz bırakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Siz bana diabloyu kaldıracak bir pc verin ben size abartmıyorum ay sonuna kadar 1 milyar kasarım yani çok pis kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 gerçek hayatta kas madem o kadar iyi para kasıyon kendin al:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 said: oyunu bitirmişsindir, seti düzmüşsündür, tek parçası eksiktir, en zorda 10-15 kere farmlamışsındır; düşmemiştir, AH'de satılıyordur, paran da boktur; gold satın alıp seti tamamlarsın. bana gold satın almak için üsttekinden başka bir sebep gösterebilir misiniz, oyun çıkalı 2 hafta olmamışken insanlar niye gold almayı düşünsün anlayabileyim. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Gold ile item alip AH acildiginda dusurdugun daha iyi item'lari gercek parayla satabilmek icin. Olay donup dolasip item'a ve AH'a variyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satomania Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 [email protected] ekle msn'den goruselim anlasabilirsek alirim goldlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 item farmlayabilcek seviyede bi gear satın almak olabilir bi neden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 altınlar satılmıştır. İlgi için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ooo bu paralardan gidiyosa bende eski farmcı ninja skillerimi kullanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar