narin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 su an oynayan varsa bulusak[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Peki nende bende hala pingler yüksek, 256K adsl var, Bursa'dan bağlanıyorum ve Atl'de 407, Eu'da 250 lerde ping, hiç 100 yada altında göremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Kumadam bana soluosan ; ben paristeyim ve 1mbt e yakin baglantim var..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 acc actırdım yarın gorusuruz bir aksilik cıkmazsa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Popeye, 25 Eylül 2004 00:12 tarihinde demiş ki: he bu arada apache sen EUda uzun süredir oynuyorsan bilirsin eger güzel jewelry satan vendor biliyorsan bana tarif edebilir misin yerini ? Hesabım bir süredir kapalıydı bu ay içinde açtırdım,bulduğum bir kaç yeri markladım sizin için.Oyunda buluşursak verebilirim runelarını.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bende eu topraklarinda newbie otesi bir sekilde kosusturuyorum. genelde bulundugunuz mekani yazarsaniz, kosarak gelebilirim[signature][hline]nuit sombre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 lol koşarak yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 koşmayın stam biter[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Kumadam, 19 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki: Çok zaman oldu, oyun nedense bana hala daha çok zevk veriyor, her nekadar daha hiç bir artifact kazanamamış olsam da, bunca zamandan beridir zengin olmasam da kendi kendime yetiyorum. Ufaklık müsade ettiği sürece hem UO hemde SWG'yi oynuyorum. Oyunların hiçbirini öldüresiye oynamadığımdan, zamana yaydığımdan belkide bu kadar süredir devam ediyor. İş yerinden bir arkadaşımı da alıştırdığımdan beri onunla son 2-3 yıldır, oynabildiğimiz her zaman oynadık. Hatta şu günlerde en son zevkimiz, Cove-Trammel'i basmış Orc ve Ogre ordusunu temizlemeye çalışmak. Eski bir Council of Mages üyesi olarak sevgili liderimiz Anon'un çağrısına kulaklarımızı tıkayamazdık. Beklerim seni de eski Tilki :) Hıc OSI de oynamadım ama bu yazı benı cok ımrendırdı keske benımde sneınkı ıgıb bı hayatım olsa nazar degmesın :) [Bu mesaj bejawe tarafından 12 Ekim 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 abi inan zor bisey degil bi reg code ve aylik 13 dolara o hayallerinin ardina ulasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 uo.comdan ulaşıyoruz bunlara değilmi ve nezaman elimize gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yaş 29. atlanticdeyim. acc 37 aylık. charlar Perla (paladin) ,Gandalf (mage-tamer) . cengaver (mule). birilerine lazım olursa .. [email protected] .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 msn açıktır tabi onu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bizde niye msn vermiş diyoduk meğersem açıkmış :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lam seth o bi email caaanum msn olmayabilirdi de yani.. hatırlatim dedim. nerdesin sen ya oyunda yoksun hiçbiyerde.. gitcez gene champa olm düşük pingli adam lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Valla artık icq/msnden planlayıp girmedikçe pek girmiyorum çünkü genelde(baya bi genelde) türk olmuyo bende bayıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 şu an itibariyle bende açtırmış bulunuyorum[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 püfff ev gitmiş be :( home sweet home [signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 15 Ekim 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 abi ya öle 1 ayda falan gitmio ev 2 ayı geçince düşüo galia ben birbuçuk ayda açtırdım yerindeydi.. yazık olmuştur onca iteme vs ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 valla yazık oldu,bayadır kapalıydı 4-5 aydır açtırdığıma pişman oldum gerçi bu sabah europada 100ping le at koşturunca geçti biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 account kapalıyken evler kaç ay dayanıyor tam olarak bilen varmı benim 1 ay oldu sanırım düşmüşmüdürki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bu shard'lar arasında ki karakter değiştirme de, sadece karakter mi değişiyor yoksa banka hesabı da onunla birlikte geliyor mu? Ya da kısaca neler geliyor neler gelmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 sadece karakter diye biliyorum.banka hesabı olsa ordan,burdan geçici olarak alır koyar paraları bankaya al sana yeni serverda 1783424m demezler :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yahu beyler defalarca char aktarıom; stable daki tüm petler, üzerine bindiiniz petler, ilaveten eğer beetleye biniosanız üzerindeki çekler de dahil TÜM itemler artı bank boxta para item vs ne varsa hepsi aktarılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 evet ne var ne yok aktarılıyor hatta bazı shardlarda rare olan şeyler bazı shardlarda rare diil mesela adamlar o rare olmayan shardlarda topluyorlar itemi sonra atlantice falan geçirip orda satıp zengin oluyolar vs gerçi hala kaldımı bu tarz item bilmiyorum ama bi ara vardı [Bu mesaj EagleEye tarafından 18 Ekim 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar