Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Merak ettim kim ne ile uğraşıyor bu topicte bulusalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 OSI Atlantic'de, ben ve iş yerinde bir arkadaşım sıkça olmasa da herhafta sonu buluşup oynamaya devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 aynen bende öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 eudayım,tek basıma gezınıyorum ara sıra eskısı gıbı degıl[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Hah kumadamı'ı hatırlıyorum. Zamanında bana yardım etmişti tabii 2 seneyi geçti..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Kumadam senin account hala aciksa helal diyorum birtek. Bir insan bu kadar istikrarli olabilir. Kac month oldu senin account? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Çok zaman oldu, oyun nedense bana hala daha çok zevk veriyor, her nekadar daha hiç bir artifact kazanamamış olsam da, bunca zamandan beridir zengin olmasam da kendi kendime yetiyorum. Ufaklık müsade ettiği sürece hem UO hemde SWG'yi oynuyorum. Oyunların hiçbirini öldüresiye oynamadığımdan, zamana yaydığımdan belkide bu kadar süredir devam ediyor. İş yerinden bir arkadaşımı da alıştırdığımdan beri onunla son 2-3 yıldır, oynabildiğimiz her zaman oynadık. Hatta şu günlerde en son zevkimiz, Cove-Trammel'i basmış Orc ve Ogre ordusunu temizlemeye çalışmak. Eski bir Council of Mages üyesi olarak sevgili liderimiz Anon'un çağrısına kulaklarımızı tıkayamazdık. Beklerim seni de eski Tilki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bende atldeyim yanlızlıktan daral gelmiş bi halde Eskidende böyle bişeler düşünülmüştü gerçi ama tekrar söliim origine mail yağdırsak türkiye için shard istiyoruz diye açarları acaba :) Bütün freeserverları falanda gaza getirirz oynamasanızda mail atın falan diye belki açarlar sonuç olarak para kazanma ihtimalleri var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Kumadam, 19 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki: Çok zaman oldu, oyun nedense bana hala daha çok zevk veriyor, her nekadar daha hiç bir artifact kazanamamış olsam da, bunca zamandan beridir zengin olmasam da kendi kendime yetiyorum. Ufaklık müsade ettiği sürece hem UO hemde SWG'yi oynuyorum. Oyunların hiçbirini öldüresiye oynamadığımdan, zamana yaydığımdan belkide bu kadar süredir devam ediyor. İş yerinden bir arkadaşımı da alıştırdığımdan beri onunla son 2-3 yıldır, oynabildiğimiz her zaman oynadık. Hatta şu günlerde en son zevkimiz, Cove-Trammel'i basmış Orc ve Ogre ordusunu temizlemeye çalışmak. Eski bir Council of Mages üyesi olarak sevgili liderimiz Anon'un çağrısına kulaklarımızı tıkayamazdık. Beklerim seni de eski Tilki :) Bende gelmek isterdim Kumadam ama henuz oturmus bir yasamim yok senin gibi. Yasim itibari ile de artik oyun oynamak yerine hayata atilmam gerekiyor ama birgun gene Uo'ya donebilirim (tabi o sirada uo olursa), sonucta soyle cikan diger oyunlara baktim da hicbiri ama hicbiri uo daki tadi vermiyor. Hepsi de cok kisa bir sure sonra bayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben hic bi zaman birakmadim, verdigim ara dolayisiyla accountum kapali sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 heh geldim tekrar bakalım bu küçük taş büyük kayaları yerinden oynatacak mı :) yani bekleriz dark ve mono bey gerçi kumadam'ın açtıgı konuya yazacaktım ama (çünkü cove baskınıda baya fişekledi beni ehe) o konuya uygun yazacak mesaj bulamadım :( yetmiyor hikaye kapasitemiz :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 aha yeni gördüm bak mono ne eklemişler tam bize göre ehehNight's KissHit Life Leech 40% Repond SlayerSwing Speed Increase 30% Damage Increase 35% Physical Damage 100% Weapon Damage 10-11 Weapon Speed 56 Strength Requirement 10 One-handed Weapon Skill Required: Fencing Durability 255 [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 22 Eylül 2004 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bende gelebilrim bi ara ,ninja olarak kendimi uzak doğu felsefesine vermek istiyorum[signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz; ama haklı, güçlü olmak zorundadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 badazzmuthafukka bisi mis, ya insta kill olayina uyuzdum o degismedi ise hic sans yok.. kis gelio belli olmaz valla, ethym de olmasi lazim hem hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 valla insallah acc kapaliyken aylari saymistir yine. 105 year vet rewardimi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: dark-dr, 23 Eylül 2004 01:35 tarihinde demiş ki: 105 year vet rewardimi isterim. eheh asırlık account eyt be[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 dark a ethy harleydavidson gelir gelse gelse... yada dr. dark statue(turned on)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Acc kapalıyken ayları samyıo maalesef[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bu arada pop nights kissden aldım 150kya bi tane daha var aynı vendorda lunada 500e falan gidiyo istiyosan aliim size satılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Yuh satılmış bile ben bendekini 375e sattım öbürünü almaya gittim satılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 euda oynayan türk yokmu hiç?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 benim 3 char var EUda(bir paladin, bir poisoner necro pvp için ehe bir de ziya usta'nın EU versiyonu) zamanında darkla pvp için debelenmiştik :) para transferi falan o zamanlardan kalma şimdi paladin olan charı geliştiriyorum adama benzetirsem bir kaç artifact alıp paragon avına çıkmayı düşünüyorum şu anda gm chivalry( bunu ilerde 80 yapmayı düşünüyorum) 90 focus 90 parry 75-80 arası emin degilim mace(mace silahları çok ucuz oldugundan seçtim ehe) 60 tactics 85 anatomy ve 70 healing var 1 hafta içinde paragon katili bir şey olacak :) 90 pingle Pvm zevki başka oluyormuş :) bu arada dumur oldum diyebilirim fiyatları görünce nasıl bir fiyat düşüşüdür bu yav 115 archery PSyi 200kya satıyolardı yuh 2-3 mil ediyordu 120 archery ps zamanında he bu arada apache sen EUda uzun süredir oynuyorsan bilirsin eger güzel jewelry satan vendor biliyorsan bana tarif edebilir misin yerini ? ayrıca publish 27 için sanırım test server açılmış bütün artifactleri falan veriyorlar başlangıçta o yüzden istediginiz templateleri pvm için çok rahat deneyebiliyorsunuz TCnin pingleri atlanticle aynı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Sethlor, 23 Eylül 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Yuh satılmış bile ben bendekini 375e sattım öbürünü almaya gittim satılmış boşver :) yakında deli gibi ucuzlar onların fiyatları bu kadar çok paragon yaratık ve bu kadar avcı varken 2 hafta sonra yarı yarıya düşer büyük ihtimal o fiyatlar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 benim bir account hala acik ama cdmi ariyorum. gelismelerden de cok uzak kaldim valla ama hep beraber atl'e bir donus yasanirsa her turlu gelirim. gercekten gelirim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 noluyo ya? nerde?[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar