GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Evetk arkadaşlar Hangi Irk ve Hangi Class'la oynamak istiyorsunuz? Ben Human - Wizard[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 insan olsun :D[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Newbie bence High elf erudite yada gnome wizard ol cunki onların int leri yüksek olduğu için Mana havuzun daha büyük olucak.Sanırım EQ daki gibi insan ırkı her statı birbiriyle orantılı - si + sı olmiyacak... Her zamanki gibi yine druid açıcam... [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Ekim 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 high elf degil dark elf inti yuksektir high elflerde wisdom yuksektir ogre war veya barbar war daha sonra defendere yonelecegim.. guildimizin kurulacagi sehre gore sececegim racei. [signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI [Bu mesaj NexcaT tarafından 27 Ekim 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hangi şehre koymayı düşünüyorsunuz guildinizi? ben Human olsun istiyorum - veya + değil denge her zaman en iyisidir :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 doğruya :) unutmuşum clericler tamam ya kusura bakma dark elf işte :) ama delf zor gelebilir Bad alignament mi nedir ondan yani kötü karakter ondan her şehre giremiyor ama bazı sivri zekalı arkadaşlarımız good alig char açıp ordan spelli acıp share slotundan güzelcene şey yapıyor hoş gerçi pok da var pok geldi oyun bitti bence herşey var pokta iğrenç ötesiydi gidip şehir şehir dolaşıp bi spell bulmak var bide gidip hemen almak var sonra taşlar icine etti oyunun :) işallah Eq 2 de böyle şeyler olmaz Herşey rp ye daha uygun olur daha güzel bir ortam olur tabi grup ortamına lafım yok eq de en iyi grup ortamı eq de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: GM-Newbie, 27 Ekim 2004 19:28 tarihinde demiş ki: hangi şehre koymayı düşünüyorsunuz guildinizi? ben Human olsun istiyorum - veya + değil denge her zaman en iyisidir :) - + herzaman iyidir oyunda zaten itemlarla - lerini giderebiliyorsun mesela human : str 85 dex 85 int 85 wisdom 85 agility 80 charisma 80 stamania 80 ken High Elf : str 60 dex 85 int 80 wisdom 95 agility 85 charisma 85 stamania 65 olabiliyor... - leri itemlarla rahatlıkla 0 a getirebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 sehir secimi oylaniyor su anda daha belli degil GM bu sefer eq nun eq2 ile pek alakasi yok oski... cok farkli her sey.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Şu anda Gnome Predator oynatıyorum, gayet eylenceli. Satın alıcak olsam bunu oynatırdım heralde :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 gnome'lerinde boyları küçük oluyor ya kıl kapıyorum[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Gnome kadar karizma ırk yok değerini bil gnome ların :) Nex hmmm ozaman druidede değişiklikler olmuştur :) şöyle classlarla ilgili şeyler yazında okuyalım ? yoksa yazdınızda benmi görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar