PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 arkadaşlar bu programla yaptığım siteyi webe nasıl aktarabilirim veya fp destekleyen bedava host varmı? şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 www.profocio.net Sahibi pati Eno olup, benim sitem de orada host edilmektedir. ve memnunum.. (ulan Eno'da ne çok reklam laıyo bizden ha :)) fp extensions desteği de var. yani panelinde öyle bir seçenek görmüştüm.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Tek sorun bedava değil de ucuz olması sanırım ;) Yaşasın profocio, yaşasın profocio fanatiği müşterilerim... :) Bu arada, pijaje, siteyi ve fiyatları bir incele istersen... Bedava değil am oldukça makul fiyatlarla karşılaşacaksın..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 slogan yapmış eno :) "bedava degil, ucuz"[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar