PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 arkadaşlar bu programla yaptığım siteyi webe nasıl aktarabilirim veya fp destekleyen bedava host varmı? şimdiden sağolun
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 www.profocio.net Sahibi pati Eno olup, benim sitem de orada host edilmektedir. ve memnunum.. (ulan Eno'da ne çok reklam laıyo bizden ha :)) fp extensions desteği de var. yani panelinde öyle bir seçenek görmüştüm.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Eno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Tek sorun bedava değil de ucuz olması sanırım ;) Yaşasın profocio, yaşasın profocio fanatiği müşterilerim... :) Bu arada, pijaje, siteyi ve fiyatları bir incele istersen... Bedava değil am oldukça makul fiyatlarla karşılaşacaksın..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mix Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 slogan yapmış eno :) "bedava degil, ucuz"[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Öne çıkan mesajlar