Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Portlandia - IFC (2011)


aente

Öne çıkan mesajlar



http://www.imdb.com/title/tt1780441/

Hakkında arama sonucu olarak 'Herhangi bir sonuç bulunamadı.' yazısını görünce şaşırdım, inanıyorum ki Pati'den başka birileri de göz atmıştır ya da duyup denememiş olanlar vardır.

Fred Armisen ve Carrie Brownstein oynuyor. Fred tanıdık gelebilir Easy A, The Dictator, 30 Rock, Parks and Recreation gibi bir dolu yerde rol almış.

Kısa kısa parodiler var dizide, ikili pek çok karakteri oynuyor, bazen dizide o karakterlerin bölümleri birden fazla kez yer alıyor, bazen ertesi bölüm çıkıyor, ama karakter birbirinden bağımsız çok farklı tipler.

Portland'ın so 90's, weirdo tripleri, hipster ve hippieliğin parodisi, normal durumların abartılması, trend ve trendsetterlık olaylarıyla falan dalga geçiyorlar. Değişik bir mizah anlayışları var ama güldürüyor. (Kahkahalar attıracak ya da klasik mizah anlayışından uzaklar bu arada).

Guest starları şöyle c/p yapayım " Selma Blair, Steve Buscemi, Aimee Mann, Sarah McLachlan, Heather Graham, Aubrey Plaza, Jason Sudeikis, Gus Van Sant, Tim Robbins, and Kyle MacLachlan, as the mayor of Portland. Two episodes also feature real Portland mayor Sam Adams as an assistant to MacLachlan's fictional mayor.[4][9] Another episode including a music festival similar to Portland's MusicfestNW featured a rock band played by Colin Meloy of The Decemberists, James Mercer of The Shins, and Brownstein's former Sleater-Kinney bandmate, Corin Tucker, Isaac Brock of Modest Mouse, as well as an indie guitarist played by Decemberist Jenny Conlee."

16 bölüm var şu ana kadar, devamı 2013 malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...