xagon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yurtdisinda master icin (MBA disinda) gerekli bir sinav da GRE. Bizdeki LES gibi aynen. Matematik, mantik ve Ingilizce'yi siniyor. Giren, arastiran var mi bu sinavi? Varsa tavsiyelerde bulununuz yoksa buyuk bir facia yasanabilir burada. :)[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net
xagon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hmm birlikte Kill Bill Vol. 2 izledigimiz adamin konusma tarzina benziyor bu.. :)[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 MBA için GMAT'a giriyosun GRE değil bildiğim kadarıyla.GRE mühendislik için. Bu arada GRE'nin en zor kısmı mantık değil verbal'dır.hayatınız boyunca duymadığınız ve belkide bundan sonraki hayatınızdada GRE haricinde hiç bi yerde duymayaağınız kelimeleri sorarlar. ben şahsen hazırlanıyorum.naapcam bilmiyorum.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
xagon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ben de MA icin gidiyorum zaten MBA degil, bir 2 sene daha yonetim ve ekonomi ile ugrasamam. :) Verbal kisminin kazikligi herkesin dilinde. Kuran ezberler gibi kelime ezberleyip gireceksin diyorlar.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 haa pardon ben yasyamuk okumuşum. kusura bakmayın. ayrıca GRE verbal'ına alışığm diyen kişi ve kişilere nasıl alıştılarını sorabilirmiyim. benim önüme 100 kelimelik liste getirdiler,en çok çıkan kelimeler diye.12 tanesini tahmin ettim. birinide biliyodum.toplam 13.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Öne çıkan mesajlar