ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Diyecek laf yok..sevenleri acilen almali..!![signature][hline]We Are Just Nothing
micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 3 Libra's diye bir parcası var cok guzel bence.[signature][hline]To be or not to be
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 UP ULAN[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 3 libras yeni mi[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Numb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 oha be 3 libras eski be. en az 2 sene önce ben dinlemiştim..yada 1 sene tam emin degilim ama 2 sene olmaı lazım..[signature][hline][b] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. [b]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 TWIGGY en sevdiğim adam şu herif yaa.. mukemmel yeni albumleri.. harika.. aynı şekilde tavsiye ederim..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
micha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yeni mi demisim bir cumlenin tabanına bakın x diye sarkısı var cok guzel demisim neyse .[signature][hline]To be or not to be
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yeni albümde 2 yeni parça 10 adette cover var. Oldukça hoş buldum. Savaş ve Barış konu alınmış gibi gibi.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yeni albümün adı ne? İndirelim biraz Savaş konulu parçaları severim[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar