Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Arkadaşlar iki armoru da denemiş aralarındaki pdef ve mdef farklarını söyleyebilecek olan varmi yada siz ne tavsiye ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ikisinide kullandım tavsiyem thecaya gecmen cunku 2 parca(2*+3++ yapabilirsin) ,ayrıca set p.def bonusu veriyor ve luxury shoptan alındıgı için istersen high enc kasabilirsin c grade armor scrollar cok fazla cıkıyor zaten ucuzda. fakat c2de onepiece armorlar guvenli olarak +4 olabilcek vs ama tavsiye etmiyorum bence theca set alıp Doom ,shrnoen,blue wolf veya Avadon seti(light tabiki) için kasmak daha mantıklı bunlardada set ozelliklerine bakınca tavsiyem Avadon ve Shrnoen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 alma kardeşim yedin bitirdin beni yok onu alak yok bunu alak :) sen önce silahı değiştir sonra alırız sana armoru :)[signature][hline]alieren lvl 40+ BH enyalios lvl 30 DE wizard burakbey lvl 25 knight BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar