Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Arkadaşlar iki armoru da denemiş aralarındaki pdef ve mdef farklarını söyleyebilecek olan varmi yada siz ne tavsiye ediyorsunuz.
Evr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ikisinide kullandım tavsiyem thecaya gecmen cunku 2 parca(2*+3++ yapabilirsin) ,ayrıca set p.def bonusu veriyor ve luxury shoptan alındıgı için istersen high enc kasabilirsin c grade armor scrollar cok fazla cıkıyor zaten ucuzda. fakat c2de onepiece armorlar guvenli olarak +4 olabilcek vs ama tavsiye etmiyorum bence theca set alıp Doom ,shrnoen,blue wolf veya Avadon seti(light tabiki) için kasmak daha mantıklı bunlardada set ozelliklerine bakınca tavsiyem Avadon ve Shrnoen.[signature][hline]
burakbey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 alma kardeşim yedin bitirdin beni yok onu alak yok bunu alak :) sen önce silahı değiştir sonra alırız sana armoru :)[signature][hline]alieren lvl 40+ BH enyalios lvl 30 DE wizard burakbey lvl 25 knight BARTZ
Öne çıkan mesajlar