Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milliyet ve HaberTurk'ten İnciler: Nazara Bilimsel Açıklama Gelmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insanlar hala evrenin sadece onların gördükleri hissettikleri ve araçları ile inceledikleri şeylerden ibaret sayıyor

ama öyle değil
mesela her insanın dışarıyı etkiliyebilicek kadar güçlü enerjisi olduğuna inanırım

yahu evrenin boyutunu düşünün
böyle KOCAAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAN bişi
biz ise evrende miiiinnaaaaaaacıııııııııktan daha küçüğüz
bu mikroskopla tek hücrelere bakmak gibi evrene göre biz öyleyiz

şimdi biz diyoruzki tek hücreliler nası hisleriyle evreni tamamını tanıyamıyor çünkü okadar yetenekli değiller diyorsak. sonrada biz tanırız bizim araç gerecimiz var diyorsak. bizde bir tek hücreli değilmiyiz evrenin gözünde?

bence çok şey daha var
4. boyut var mesela daha onu bulamadık 3 de kaldık
aşa yukarı sağ sol ileri geri
bukadarmı evren?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 27 Ekim 2004 15:33 tarihinde demiş ki:
aşa yukarı sağ sol ileri geri
bukadarmı evren?

bide çaprazlar var :-p

ehehe tamam tamam ben atlarım siz bırakın[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 26 Ekim 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
DİCLE Üniversitesi İktisadi ve İdari Programları Büro Yönetimi Bölümü'nü...

Bu araştırmayı yapan arkadaş sekreter mi ?[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Mesaj tarihi:
Ya bu herife kızmıyorum aslında, asıl kızdığım aydın diye geçinen gazetecilerin bu haberi ciddiyetle vermeleri. Bu ülkede eğitimli insan var, cahil insan var. Şurada yazan habere balıklama atlayıp, buna dayanacak o kadar çok insan varki.. Yazık yani..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
açık mavi gözlü insanın nazarı değer derler bunun nedeni fazla enerji'nin çıkışı genellikle gözlerden olur ve açık renklerde bu enerjiyi soğuramadığı için daha fazla bir çıkış görülür(X-men deki saykılops gibi değil tabi :D)

bu bilimsel açıklaması :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 27 Ekim 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Ya bu herife kızmıyorum aslında, asıl kızdığım aydın diye geçinen gazetecilerin bu haberi ciddiyetle vermeleri. Bu ülkede eğitimli insan var, cahil insan var. Şurada yazan habere balıklama atlayıp, buna dayanacak o kadar çok insan varki.. Yazık yani..

popstar
topstar
akademi türkiş
bbg
biz evleniyoruz
....

aynı halt desem Qui ? :)[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
  • Yeni Oluştur...