Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 selamlar wow hesabımı satıyorum arkadaşlar hesapta bir kaç tane 85 char var para var 5-10k arası tam bilmiyorum 80 level palada kuşu motoru herşeyi var acc benim sadece wow cata tbc ve frozen throne parası ve birazda emeğim karşılığı vereceğim Satış sebebi oyunu bırakalı uzun zaman olması en yüksek teklifi verene vereceğim accc tu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bunlarda charlarım Kindolare - Priest Tearsofangel - pvp dk Sorenzo - 80 lvl pala Paladinde 7-8 k para ve 468/525 bs 395/525 enc var Palanın kuşları alınmış ayrıyetten motoru da alınmış vaziyette kasarken para sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir charr Tekrar söylüyorum satmaktaki amacım tamamen bırakmamdan ötürü iyi fiyata vereceğim tekliflerinizi bekliyorumm Bu arada kimlik fotokopisi vermeyeceğim haberiniz olsun sonra farklı alanlarda kullanılabiliyor Ama yerim yurdum belli neticede devlet memuruyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar