iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 twitter kullanmayı bilmiyorum.ancak sadece twitterdan ulaşabileceğim birine de mesaj atmam gerekiyor.varmı böyle bir pm olayı.yoksa illa ona twitt şeklinde atıp herkesin okumasımı lazım?çok karışığım nan
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Özel masaj da göndarabiliyorsun. Send a direct message dersin profilinin altından. Sonra kız da döner ama bazen dönmüyorlar.
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 tamam işte nasıl gönderiyoz anlat
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Havenless said: Özel masaj da göndarabiliyorsun. Send a direct message dersin profilinin altından. Sonra kız da döner ama bazen dönmüyorlar. burasi cok acikli lan.
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 abi mesaj gönderebilmem için karşıdakininde benimi takip etmesi gerekiyor?
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Seele said: Havenless said: Özel masaj da göndarabiliyorsun. Send a direct message dersin profilinin altından. Sonra kız da döner ama bazen dönmüyorlar. burasi cok acikli lan. Benim gibi çocuğa yapılır mı abi, pırlanta gibi çocuğum. Ya hayatımda bir kere aşık oldum mınaki, onda da duvarlarla konuşuyorum resmen.
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 iarwain said: abi mesaj gönderebilmem için karşıdakininde benimi takip etmesi gerekiyor? Evet, büyük olasılıkla öyle eğer özel mesaj durumunu kapatmadıysa.
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Havenless said: Benim gibi çocuğa yapılır mı abi, pırlanta gibi çocuğum. Ya hayatımda bir kere aşık oldum mınaki, onda da duvarlarla konuşuyorum resmen. Yanlis yapiyosun. Duvara terlikle vurucaksin.
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ehe senin olduğun her topicte terlik konusu açılıyor lanetin oldu(:P)
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 aysiku vardı eskiden ne güzel hep kız ismi searchlüyodum
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Havenless said: Özel masaj da göndarabiliyorsun. Send a direct message dersin profilinin altından. Sonra kız da döner ama bazen dönmüyorlar. ahah kıyamam
WaLek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 iarwain said: abi mesaj gönderebilmem için karşıdakininde benimi takip etmesi gerekiyor? evet. eger etmiyorsa karsıya mensınla. Nickinin basına @ koyup
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 iarwain said: twitter kullanmayı bilmiyorum.ancak sadece twitterdan ulaşabileceğim birine de mesaj atmam gerekiyor.varmı böyle bir pm olayı.yoksa illa ona twitt şeklinde atıp herkesin okumasımı lazım?çok karışığım nan bikac hafta once ayni sorunu yasadim arkadasa ulasicam diye yirtinirken en son twitter a uye olmak zorunda kaldim direk uluorta twitledim derdimi o bana om ile dondu nasil basarilir hala bilmiyorum gizemli twitter
Öne çıkan mesajlar