Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Light saber yapılırmı(Mev vs Heren Istiaron) bilimik konuşmalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Elandoriel, 24 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
ya bırakın bu işleri yapsaydı gevur çoktan yapardı :D 700 dolara git replicasdan cillop bi saber al elinde patlar yoksa 700 ona gore...

yapmadigini nereden biliyorsun peki? yapip piyasaya surecek yada haberini yapacak degiller cok tehlikeli birsey zaten bu bir yerde

bu arada chemicala verme heren bosver :p kıyamet günü yaklasiyor[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

*yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar*
Mesaj tarihi:
Bazukada çok tehlikeli ama 500 kişiden belki birinde var hem ole bisey yapılsa cıkarmamaları olurmu ben buna gulerim :D ayrıca bilim adamları lightsaber'ın 2050 yılında yapılabilecegini soyluyorlar
Mesaj tarihi:
said:
Elandoriel, 24 Ekim 2004 20:27 tarihinde demiş ki:ayrıca bilim adamları lightsaber'ın 2050 yılında yapılabilecegini soyluyorlar

eğer gerçekten oyleyse yazarım lan olmemeye çalışırım 2050 ye kadar. 65 yaşında oeeeh light saber diye sidioud edasıyla gezeriz artık. olmadı çekeriz tenekeleri altımıza darh elvyn felan yaparız.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
Tupun ıcındekı havayı emrsenız calısır.
Isı ıcınde tupun basına ve sonuna bır sogutucu koya bılırısnız
hava olmadıgı ıcın ısı yayılmaz onun ıcın tupun orta kısımları ısınmaz bır tek bası ve sonu ısnır[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
razu ozaman saber nası kesicek

bak razu senin anlattığın şey normal koşullarda etkili
ama sonsuz döngüde 1 atomun laserin içine girmesi katlarca etki yapması demek
yani tamamen atomsuz bi ortam olması lazım
ki imkansız

en güzeli şey esası
laserle tamane çakışan giren bi gaz bulup laser ışını yiyince bütün enerjiyi üstüne topluyan bi gaz lazım
sonra saberin içinde laser sistemini koyup o gazıda sıkıştırıp sürekli olarak light saberin önünden şiddetli bir şekilde fışkırtılır
ama savurunca gene sıcar yahu

mm
ühüh

esası çözüm önümüzde
aniden yüksek enerji yayıp sonra yokolan bi ışın
ne var dersek
çakmak alevi
onun gibi laseride havada gücünün yayılmasını sağlayıp sonra tırt bi ısı olarak devam etmesini sağlamak lazım
ki fotonlar hiç sevmiyo böyle şeyi
bak şu olabilir

aha buldum galba lan
ayayay çizicem[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
mete doktor olup usa a gitcek manyak olcak varya says:
doktor olcam abi

bi kaç adam çeviricem okuldan

sonra onları zindanıma hapsedip deneyler yapıcam üzerlerinmde

beyin falan inceliycem

Zopik says:
hah

Zopik says:
chemical ile takılsana sen

neden

o da mı manyak

ben bi tek chem var sanıyodum :D[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
bu arada bu muhabbet tam bu konuyu okurken oldu ondan yazdım :) eheh eski bişey değil yani hala sürmekte :-P[signature][hline]ICQ#85889898

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
ey gidi.

bizde camın siyaha dönüştüğü bir deney yapacaktık fizik hocası ile.

cam 2 kat.
arada sanırım titanyum oksit idi , onu sürecektik yüzeye.
araya en ufak bir elektrik girdiği zaman atomların yönü değişecek ve cam'ın şeffaflığını ortadan kaldıracaktı.
simsiyah olacaktı.
ama olmadı işte , uygulayamadık.

o kadar titanyum oksit bulmuştum.
ama sürememiştik çünkü bir nedenle ya sıvı oluyordu ya gaz oluyordu.
unuttum[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
hmm deyisik.

chemin ayayay efekti de komik olmus =)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
siz paçalı donla gezerken biz buralarda kurşun atar, kız keserdik, sayberneyn denen şeyi kullananları sıraya dizip çıplak bir şekilde taksim meydanında dansettirirdik[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
çizmiyorum vazgeçtim photoshop çöktü yaptığım herşey silindi

gerçek olabilicek tek lightsaber planı gitti hayırlı olsun[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
yapamadım desene şuna[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ardeth :D[signature][hline]ICQ#85889898

Mesaj tarihi:
daha iyi bir bahane bulabilirdin chem. photoshop nasil gocuyor bir kere? icindeki resmin bir kismini hic mi kaydetmedin? sen daha zeki bir insansin daha iyi bahaneler bulabilirsin...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 24 Ekim 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
çizmiyorum vazgeçtim photoshop çöktü yaptığım herşey silindi
gerçek olabilicek tek lightsaber planı gitti hayırlı olsun

"Qualis artifex pereo..."[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Mesaj tarihi:
*gülmekten yıkılır* ya adamlar evinde oturup deney yapmıo tabikide teknolojinin ne zaman ne kadar ilerliyecegini bilecekler.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...
http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif

-www.hisaroyun.com -
Mesaj tarihi:
ya ben size hadi koçlar yaprsınız dye boş gazlar vermek istemiyorum yani hayal kırıklıgına ugratmak istemiyorum çünkü bunu starwars.gen.tr forumlarıda yapmaya calısan bir sürü kişi oldu ama hiçbirinden ses çıkmadı :) yaa...[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...
http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif

-www.hisaroyun.com -

[Bu mesaj Elandoriel tarafından 24 Ekim 2004 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...