Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mev ben oluyorum:D(kedimin adı) Arkadaş light saber yapıcakmış 700dolarlık co2 laseri ısmarladım dedi bende .. said: Mev: lan Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: ? Mev: ahuee Mev: light sabert denemesi ypaıcakmışsınız 700dolarlık şeyi ısmarlamışsınız Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: hehe evet Mev: sen fizikcimisin Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: evet Mev: bak şimdi amacın şu dimi laserin önüne ayna koyucaksın sonra laserin içindeki aynadan yararlanarak laseri sonsuz döngü ile araya hapsediceksin Mev: dimi Mev: dimi be: Mev: .. Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: hayır Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: haha Mev: nası yapıcan Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: gaz ve lazer kullanarak Mev: hmm nası yapıcaksın anlatsana Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: karışık biraz Mev: anlat anlarım gazın içinde laseri öldürücekmisin yoksa tüpün içinden gaz geçirip içine laser tutup gaz ile sağa solamı dağıtıcaksın Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: ya aslında şöyle iki proje var , birincisi dediğin sonsuz döngü olayı , diğeri de bir tüpün içine yoğun bir gaz koyarak Mev: ikisinide tahmin ettim hahaa :D Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: tüpü saber ın sapına bağlayacam Mev: bak şimdi iyi dinle sonsuz döngü olmaz çünkü laser kendi içine geri döndüğünde diğer fotonlarla çarpışıcak yani nası anlatsam havada herzaman atom vardır laser her şekilde laserin içine döndğünde diğer atomlara çarpıcak bu göz ardı edilebilirr Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: evet edilir Mev: ama sonsuz döngüye aldığında Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: abi Mev: şimdi bi resmi açıp kontrastı sonuna kadar açarsan resimdeki çok hafif parlak yerler patlar ya buda onun gibi havadaki gözüken gözükmüyen atomlara çarpıp sağa sola sıçrıyan laser laser cihazının içine edicek yani yakıcak Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: ama bunlar tüpün içinde olacak bak moleküller arası uzaklık fazla olacağından Mev: en azından biriki saniye içinde 1000 derecelere çıkar ki cihaz tamamen eriyicek Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: çarpışma fazla olmayacak Mev: yani o enerjiyi biriktirdikce bi şekilde enerji dışarı taşıcak ve bu alanın parçalanması Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: ya sıcaklık olayına girmeyecem tüplü olayda , patlar Mev: çünkü bak şimdi sonsuz döngüye sokunca o laserin 10 yıllık toplam çalışmasından harcadığı enerjiyi bi yere toplamış gibi olursun çünkü enerji gitmiyor bir yere Mev: olabilicek en yüksek haline ulaşması çok hızlı şekilde olacak ve uzayda bi yerde okadar çok enerji her şekilde dağılıcak ve dağılan enerji lambadan dağılan enerji gibi göz ardı edilicek seviyelerde diil laserin tamamından daha kuvvetli gibi olucak yani laseri aç yana çevir aynı etki olucak şunun gibi 1000km kare alana 1 asker koyarsan ve 1 el ateş edersen vurma ihtimali çok düşük 10 asker koyarsan 1 mermi atarsan vurma ihtimalin gene çok düşük 100 asker koysan 100 mermi atsan gene vuramassın ama sen diyorsunki 100000000000000000 askerden fazlasını koyup 100 tane mermi atıcam kesinlikle vurursun bunun gibi arada çarpışıcak atom yok ama çok az bi atom olsa 1 tane bile olsa genede yakar orayı bide atoma çarpınca yokolmuyor atom gene orada kalıyor yani kesinlikle o laser orada birikmez dışarı doğru yayılıcak Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: b Mev: çünkü uzayda boşluk yoktur ve göremediğimiz yüzlerce atoma çarpıyor fotonlar Yani sonsuz döngü bozulup sağa sola atıcak laseri bak bi yol var Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: tüpün içine koyabilirsin Mev: laseri çok hassas cihazlara bağlar çok iyi matematik hesapları yapabilirsin laseri saniyede 100000 defa açıp kapayıp Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: ama olmaz dediğim Mev: laserin birikmesini engellersin ve sabit bi enerji yakalarsın bak bu mümkün hah şimdi bunu nası taşıyıcan bidefa karşıya koyduğun aynayı ne türlü bi şekilde sabitlersen sabitle ilk harekette aynanın açısı değişicek ve sonsuz döngüye yakın dereceler yüzünden en küçük açı değişmesi senin elinin parçalanması ile sonuçlanıcak Mev: 0,0000000000000001 derecede açı değişimi olursa ve sonsuz döngüyüde 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 gibi çok küçük sayılıcak bişi alırsak 999999999999999999999,9999999999999999999 gibi bi açı değimesi olucak Mev: tabi bu tam hesap olmadığı için sonuçta 1 cm olarak yansıyıcak bu gerçek hayata aha elin gitti Mev: ... Mev: tamma 1. fikir böyle çürüyor Mev: 2. fikir neydi Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: yoğun gaz kullanmak ışığı uzaya yayacaksın saberın sapından Mev: sonuna kadar bi tüp kullanıcan tamam bu fena diil Heren Istiaron[TLS-thelastsunrise.org]: evet kesemezsin ama hiçbişey Mev: bu florhasan lambalarda kullanılan bir tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 1500$ =) hem doktor bu ne? gözlerim bozuldu maksadin buydu zaten biliom[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 abi ne bu? eek the catteki bilim adamı muhabbetleri bile daha anlaşılır.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 düzelttim dialogu[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 oh be saol simdi daha rahat okuyabilcem dur sunu bastan okiyim[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* armra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 küzel fikir cimnastiği ama 700 $ a yazık olur başka bişe değil![signature][hline]Show No Mercy tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bilim adina can feda yalan[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* [Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lazer zıvırtısını fazla ısıyla yaktığı zamanki tepkiyi merak ediyorum :P -lan lan lan lazer gitti. mınaskim ya...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 rofl :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 :) bence ugra$mayın. gidin bi guzel kafayı cekin[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tartışma güzel de iki şey garibime (komiğime) gitti 1. neden böyle bir tartışma oldu? 2. neden bu tartışma buraya yansıdı?[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 adam saber yapıcakmış öğrendim o websitedeki 700 dolarlık co2 laserini ısmarlamışlar burayada en sondaki neden ile yansıdı eheh estel öyle olmaz bence daha büyük küfürler döner[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 toys'r'us ta satıyolar zaten hazır yapılmışını[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ardeth üff:) iyi espiri ama[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 şöle olur -Hassk...(Gözünün önünden 100 lük $ lar geçer ) :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Saber ı yapınca bi tane hediye edicem Chemical a.. Önsipariş alınır 4-5 sene içerisinde teslim "Saber a geel , sabeeer"[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben dual istiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 teklisini bir yapayım ondan sonra triple istersen onu bile yaparım[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 *! Kesebilecegi bir denek buldugundan dolayı büyük bir hazla proje çizimi ve araştırmalara devam eder*[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lol :-)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Chemical bana bi gözlük yapar mısın :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Natural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yavaş yapın...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 suslen kısır olacak jedi:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Durlag Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bana saber fln deil Uranyon FEneri yapın yeter[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hadi bakalım bekliyoruz[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/629518-light-saber-yapylyrmymev-vs-heren-istiaron-bilimik-konu%25c3%25bemalar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 1500$ =) hem doktor bu ne? gözlerim bozuldu maksadin buydu zaten biliom[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar*
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 abi ne bu? eek the catteki bilim adamı muhabbetleri bile daha anlaşılır.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 düzelttim dialogu[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 oh be saol simdi daha rahat okuyabilcem dur sunu bastan okiyim[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar*
armra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 küzel fikir cimnastiği ama 700 $ a yazık olur başka bişe değil![signature][hline]Show No Mercy
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bilim adina can feda yalan[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* [Bu mesaj tAKA tarafından 24 Ekim 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lazer zıvırtısını fazla ısıyla yaktığı zamanki tepkiyi merak ediyorum :P -lan lan lan lazer gitti. mınaskim ya...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 rofl :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 :) bence ugra$mayın. gidin bi guzel kafayı cekin[signature][hline]i demand nothing, but i want it all....
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tartışma güzel de iki şey garibime (komiğime) gitti 1. neden böyle bir tartışma oldu? 2. neden bu tartışma buraya yansıdı?[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 adam saber yapıcakmış öğrendim o websitedeki 700 dolarlık co2 laserini ısmarlamışlar burayada en sondaki neden ile yansıdı eheh estel öyle olmaz bence daha büyük küfürler döner[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 toys'r'us ta satıyolar zaten hazır yapılmışını[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ardeth üff:) iyi espiri ama[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 şöle olur -Hassk...(Gözünün önünden 100 lük $ lar geçer ) :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Saber ı yapınca bi tane hediye edicem Chemical a.. Önsipariş alınır 4-5 sene içerisinde teslim "Saber a geel , sabeeer"[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben dual istiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 teklisini bir yapayım ondan sonra triple istersen onu bile yaparım[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 *! Kesebilecegi bir denek buldugundan dolayı büyük bir hazla proje çizimi ve araştırmalara devam eder*[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lol :-)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Chemical bana bi gözlük yapar mısın :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Natural Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yavaş yapın...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 suslen kısır olacak jedi:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bana saber fln deil Uranyon FEneri yapın yeter[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM..
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hadi bakalım bekliyoruz[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Öne çıkan mesajlar