orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ya arkadaşlar bana makina tasarımlarının bulunduğu bir site lazım. Şimdi nasıl anlatsam onu da bilmiyom ama mesela adam bi da vinci nin çizimleri varya heh işte onun gibi bişiler ama çağımız makinalarına ait olacak nereden bulurum acep bilgisi olan var mı ?[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 blueprint tarzinda seyler ariosan starwars.com da her turlu sw aracinin blueprint i bulunmakta .. baska aletler icinde blueprint olarak aratirsan aradigini bulursun tahminen[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
kavel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 blueprint. bakınız Türkiye'deki adı ile amonyaklı ozalit ... az mı çektim o amonyak kokusunu :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 teşkür ederim arkadaşlar.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Öne çıkan mesajlar