Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delphi ve Ftp işlemleri

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Şöyle kendi çapımda delphi ile bir program yazıyorum çokda fazla anlamadıgım için manual falan bulamadım hep stackoverflow çıkıyor genelde.

Şimdi yapmak istediğim olay kendi kendine update işlemleri. FTP'ye gidip kontrol edecek eğer bilgisayardaki (exe'nin bulundugu dizin mesela) dosya ile eşleşmiyorsa belirttiğim ftp adresinden download edip yenileyecek. tabi bu programın kendiside olabilir diğer dosyalara olabilir.

Wininet kullanıyor genelde birde idftp ama bunları birleştirip tutorial tarzına bir yer sunan yer bulamadım. Bu konuda yol gösterebilecek arkadaşlar var ise çok sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

E stackoverflow yeter zaten.

http://stackoverflow.com/questions/5346684/stable-ftp-client-component-for-delphi

Bir de manyak misin lan ? Ne isin var Delphi'yle ? Otur C# falan kas bari, olmus bitmis dil ile ugrasilir mi?

PHP'nin de built-in FTP support'u var ayrica. Hic olmad script yaz. 20-30 satir'da halledersin isini.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

E stackoverflow yeter zaten.

http://stackoverflow.com/questions/5346684/stable-ftp-client-component-for-delphi

Bir de manyak misin lan ? Ne isin var Delphi'yle ? Otur C# falan kas bari, olmus bitmis dil ile ugrasilir mi?

PHP'nin de built-in FTP support'u var ayrica. Hic olmad script yaz. 20-30 satir'da halledersin isini.

Söylersem dalga geçersiniz söylemicem işte :D C# öğreniyorum ufak ufak ya onda sıkıntı yok ama delphi ile birşey yapmam lazım. Birde seninle görüşüp konuşalım bir ara geciktik baya :D

Burda paso componentlerden falan bahsetmiş component olaylarını kurcalamadım kurcamadıgım içinde anlamıyorum arkadaşım. Hiçbirşey kurmadan Wininet ile yapacam bitecek :D

Ama hoşuma gitmeye başladı Delphi ufak ufak belki bunuda öğrenirim amatörce bilmiyorum dememiş olurum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...