Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza yapmış lüks araçlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar aşağıdaki sitede bir çok lüks arabanın kaza fotograflarını bulabilirsiniz. Ama söyleyeyim izledikce acıyorsunuz. Çünkü Ferrari Enzo dan Aston Martin Vanquish'e Mclaren'dan Rolls Royce 'e kadar her türlü araba mevcut

http://www.wreckedexotics.com[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:

abi asıl yeni farkettim bad wrecks kısmına bakın allah aşkına 3 örnek veriyorum

Oha yani

aynı şekilde weird/funny de komik resmen.

bunu izlemek isterdim doğrusu.

bravo :)

Soför türk bunda :)

[Bu mesaj Mathias tarafından 25 Ekim 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
snuff filmler/gore siteler kadar uyuz olduğum bir olay bu. bu arabaların içinde insanlar olduğunu hiç mi düşünmüyorsunuz?[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Mesaj tarihi:
Az önce bende aynı şeyi düşünüodum!!!%90'ından canlı birisinin kurtulması çok zor :([signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..

[Bu mesaj nostabinda tarafından 25 Ekim 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sonuçta acınacak bir durum bazıları komik olsada çoğunda insan acıyor o arabada olan insanlara.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Çok haklısın.Bence zaten artık ehliyet vermeden öne bi ACİL görmesi gerekir araba kullananların!ACİL'de o tip kaza vaklalarını görenler nedemek istediğimi anlarlar....[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..
  • Yeni Oluştur...