Mathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Evet arkadaşlar aşağıdaki sitede bir çok lüks arabanın kaza fotograflarını bulabilirsiniz. Ama söyleyeyim izledikce acıyorsunuz. Çünkü Ferrari Enzo dan Aston Martin Vanquish'e Mclaren'dan Rolls Royce 'e kadar her türlü araba mevcut http://www.wreckedexotics.com[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ohannes bunlara yazık yaaaaaa[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 abi asıl yeni farkettim bad wrecks kısmına bakın allah aşkına 3 örnek veriyorum Oha yani aynı şekilde weird/funny de komik resmen. bunu izlemek isterdim doğrusu. bravo :) Soför türk bunda :)[Bu mesaj Mathias tarafından 25 Ekim 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 tüylerim diken diken oldu ya.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 artik gormusde olursunuz parasi olan insan neden hummer alir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Hummer???Yane resimlere baktım ama hummer goremedim yukarki resimlerde :)[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 snuff filmler/gore siteler kadar uyuz olduğum bir olay bu. bu arabaların içinde insanlar olduğunu hiç mi düşünmüyorsunuz?[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Az önce bende aynı şeyi düşünüodum!!!%90'ından canlı birisinin kurtulması çok zor :([signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::.. [Bu mesaj nostabinda tarafından 25 Ekim 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bizde bakıp bakıp kahkaha atıyoruz zaten[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sonuçta acınacak bir durum bazıları komik olsada çoğunda insan acıyor o arabada olan insanlara.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 İyi bakın resimlere, sonra sürücü koltuğuna kendinizi koyun.. Araba kullanırken de bunları aklınızdan çıkarmayın.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Çok haklısın.Bence zaten artık ehliyet vermeden öne bi ACİL görmesi gerekir araba kullananların!ACİL'de o tip kaza vaklalarını görenler nedemek istediğimi anlarlar....[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar