Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimya, Kimya Sınavı ve Ben

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nickimden de anlaşılacağı gibi Kimya'yı seven bir öğrenciyim. Lise 2'ye gidiyorum. Bugün bir sınav olduk. Açıkçası herkes çok endişeliydi sınav öncesi. Herkesi ben yatıştırdım, çözemedikleri soruları çözdüm. Sınav saati geldi. Bütün soruları şakır şakır çözdüm. Fakat sınav sonunda anladım ki 3 sorunun (yazıyla üç) sonunu okumadığımdan dolayı sorularım gitti. Sınıfta herkes 5 (roma rakamıyla V) beklerken ben 4 veya 3 bekliyorum. Dalga geçilmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Mesaj tarihi:
"sorulari herkes yapabilir onemli olan o anin stresiyle baska bir suru olayin sirrini cozmek. mesela neden sinav aninda bilen stresli olurda bilmeyen stresli olmaz, aslinda bunun cevabi kendi icimizde, caresizligin verdigi buyuk rahatlik, yayilma istegi ve icimizdeki kayginin yok olmasi. ben biliyordum, ve heyecanliydim, cunku bilen bir insan en basit sorulari yanlis yapmaktan korkar. cunku bilmek ama bildigini gosterememek o kadar kotudur ki;
ve sunu bilin ki, ben bunlarin hepsini biliyorum. ve en basit sorulari yanlis yapmam da bunu kanitidir..."[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 26 Ekim 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
3-4 alanla dalgamı geçiolar.nası sınıf o :)

Yok ya öyle değil, millete ben ders verirken benim düşük almam yüzünden dalga geçerler yani.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Mesaj tarihi:
bişi olmaz bi dahaki sınavdan 5 alırsın.
millete soru vermekten kendi sorularını yapamamışın
bende ingilizce sınavlarında genelde kendi kagıdıma bakamadan sınav bitio :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
çözeltiler-reaksiyonlar-radyoaktivite görüyoz biz ama bizim müfredt farklı galiba.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Mesaj tarihi:
sana hazin bir hikaye anlatıyım bak

ben ataşehirlisesinde okdum geçen sene mezun oldum...

lise-2 de bi hoca geldi herkesi bırakıo adı satılmış arslan
burları geçöiorum bak lise 3 ün eylül ayına kadar herifin toplam 16 tane sınawına girdim bütünlemeler felanda dahil tabi...
12 tane 25 in altında not yani 0 3 tane 1 ve son sınawımdanda 45 yani 2 alarak geçtim yani sen 4 alıcan die üzülüosan benim şimdi intiharmı etmem lazım ne yapmalıyım??
Mesaj tarihi:
21 yaşımdayım ömrü hayatımda ne kadar kimya dersi aldıysam hepsinden 1 aldım.Ne 2 ne 3.Hep 1. :)[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
  • Yeni Oluştur...