PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Nickimden de anlaşılacağı gibi Kimya'yı seven bir öğrenciyim. Lise 2'ye gidiyorum. Bugün bir sınav olduk. Açıkçası herkes çok endişeliydi sınav öncesi. Herkesi ben yatıştırdım, çözemedikleri soruları çözdüm. Sınav saati geldi. Bütün soruları şakır şakır çözdüm. Fakat sınav sonunda anladım ki 3 sorunun (yazıyla üç) sonunu okumadığımdan dolayı sorularım gitti. Sınıfta herkes 5 (roma rakamıyla V) beklerken ben 4 veya 3 bekliyorum. Dalga geçilmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 korkmamalısın. 5 alanla dalga geç.[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: herşeyim var ama hiçbirşeyim yok.. sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 3-4 alanla dalgamı geçiolar.nası sınıf o :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Mix Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 soruları okumadın mı ? oda güzel hehe[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 "sorulari herkes yapabilir onemli olan o anin stresiyle baska bir suru olayin sirrini cozmek. mesela neden sinav aninda bilen stresli olurda bilmeyen stresli olmaz, aslinda bunun cevabi kendi icimizde, caresizligin verdigi buyuk rahatlik, yayilma istegi ve icimizdeki kayginin yok olmasi. ben biliyordum, ve heyecanliydim, cunku bilen bir insan en basit sorulari yanlis yapmaktan korkar. cunku bilmek ama bildigini gosterememek o kadar kotudur ki; ve sunu bilin ki, ben bunlarin hepsini biliyorum. ve en basit sorulari yanlis yapmam da bunu kanitidir..."[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Diablo, 26 Ekim 2004 22:20 tarihinde demiş ki: 3-4 alanla dalgamı geçiolar.nası sınıf o :) Yok ya öyle değil, millete ben ders verirken benim düşük almam yüzünden dalga geçerler yani.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bişi olmaz bi dahaki sınavdan 5 alırsın. millete soru vermekten kendi sorularını yapamamışın bende ingilizce sınavlarında genelde kendi kagıdıma bakamadan sınav bitio :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 çözeltiler-reaksiyonlar-radyoaktivite görüyoz biz ama bizim müfredt farklı galiba.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: fizban, 26 Ekim 2004 22:35 tarihinde demiş ki: dipnot: kimya çok sevilmez. kimse sevmez. seven de kızdır, ve üniversiteye gelince onlar da sevmeyi bırakır. Ahua bu ne demek be :-)[signature][hline]msn/mail mail icq
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ehehe tam araştırma konusu hormonalmi aceba :D[signature][hline]msn/mail mail icq
mlb Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sana hazin bir hikaye anlatıyım bak ben ataşehirlisesinde okdum geçen sene mezun oldum... lise-2 de bi hoca geldi herkesi bırakıo adı satılmış arslan burları geçöiorum bak lise 3 ün eylül ayına kadar herifin toplam 16 tane sınawına girdim bütünlemeler felanda dahil tabi... 12 tane 25 in altında not yani 0 3 tane 1 ve son sınawımdanda 45 yani 2 alarak geçtim yani sen 4 alıcan die üzülüosan benim şimdi intiharmı etmem lazım ne yapmalıyım??
Raven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bizimde yarın kimya sınavı olcak. bende lise 2 yim. bakalım nolcak :)
wraog Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 21 yaşımdayım ömrü hayatımda ne kadar kimya dersi aldıysam hepsinden 1 aldım.Ne 2 ne 3.Hep 1. :)[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
screamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Durumundan utanma baktın işin içinden çıkamıyorsun hocaya pislik at yalnış okumuş diye [signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar